IT – teaser voor de nieuwe Stephen King-verfilming!

Hier is de eerste teaser trailer voor het eerste deel van de nieuwe Stephen King’s IT. Net als de eerdere verfilming vertelt het eerste deel over de over de jeugd van de kinderen in 1980, het tweede deel vervolgt het verhaal wanneer ze volwassen zijn.

IT, de horror thriller van New Line Cinema en regisseur Andrés Muschietti (“Mama”), is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Al tientallen jaren jaagt dit verhaal de lezers de stuipen op het lijf. Als in het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, mensen op mysterieuze wijze verdwijnen, krijgt een groepje jonge kinderen te maken met hun grootste angst. Ze komen oog in oog te staan met de clown Pennywise, die al eeuwenlang dood en verderf zaait.

Met in de hoofdrollen Bill Skarsgård (Allegiant, Hemlock Grove) als de aartsschurk Pennywise, Jaeden Lieberher (Midnight Special), Jeremy Ray Taylor (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip), Sophia Lillis (37), Finn Wolfhard (Stranger Things), Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs (Cops and Robbers), Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween) en Nicholas Hamilton (Captain Fantastic). Het scenario is van Chase Palmer & Cary Fukunaga en Gary Dauberman.

IT | Officiële teaser trailer NL ondertiteld | 7 september in de bioscoop

De film IT zal vanaf 7 september in de Nederlandse bioscopen draaien!

Interessant artikel?

2 gedachten over “IT – teaser voor de nieuwe Stephen King-verfilming!”

  1. Ik begrijp dat dit twee delen worden, net als de miniserie uit 1990, toen met Tim Curry als Pennywise. Die vond ik eigenlijk ook al erg goed, dus ik ben benieuwd of deze remake beter is. De trailer geeft nog niet veel verrassends. Het bootje in het begin, Pennywise, de kids. Het ziet er niet gelijk heel vernieuwend uit. Maar uiteraard ga ik hem in de bios op zijn merites beoordelen straks 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie