Boekontleding: HET van Stephen King (It)

Het boek Het (of It, 1986) ontleed wijkt hier en daar sterk af van de verfilmingen. Scènes die cruciaal zijn in het boek, komen niet in de films terug, ook is de volgorde van de verschrikkingen veelal anders in het boek.

Recensie: It Chapter Two (Andy Muschietti, 2019)

Zevenentwintig jaar nadat een groep jonge kinderen een eeuwenoud kwaad in de vorm van Pennywise de clown versloeg in de riolen van Derry, worden zij gedwongen terug te keren om hun belofte, terug te komen als het gevaar ooit weer de kop op zou steken, waar te maken.

Nieuwe beelden ‘IT: Chapter 2’

Gisteren verscheen er een nieuwe video voor IT: Chapter 2 waarin regisseur Andy Muschietti en schrijver Stephen King vertellen over de nieuwe film die begin september in de bioscopen zal draaien:

Trailer voor IT: Chapter 2

TRAILER: Het kwaad huist zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in ‘IT: Chapter 2’ de Losers Club – jong en oud – weer bij elkaar brengt naar waar het allemaal begon.

Pennywise keert terug naar Derry; IT Chapter 2 in productie

Het is een ruime anderhalf jaar geleden dat de remake van de populairste horrorclown op het doek verscheen. Op 5 september 2019 staat de release van IT: Chapter 2 op de planning. De productie is echter al begonnen, zo verklapte James McAvoy op Instagram. IT begins (again).

Eerste volledige IT-trailer is creepy!

Voor de nieuwste verfilming van Stephen King’s IT hebben we al diverse posters en teasers voorbij zien komen . Vandaag de eerste volledige officiële trailer. Wauw, creepy!