´IT´ krijgt dit jaar een eigen Monopoly en Cluedo

Hasbro brengt dit jaar  IT-versies van de bordspellen Cluedo en Monopoly op de markt.  aarnaast staat er ook een  gloednieuw bordspel op de planning: IT: Evil Below, waarin je als de Losers Club speelt en via dobbelstenen en speelkaarten Pennywise uit het enge dorpje Derry moet jagen.

CLUE: IT

De Cluedo-versie – CLUE: IT  genaamd – komt nog deze maand uit. Hierin kruip je in de huid van de Losers Club en probeer je te achterhalen WIE Pennywise wil ontvoeren, WAT voor object hij gaat gebruiken om iemand te lokken en WAAR hij ze vandaan plukt.  Het bordspel is te spelen met 2 tot 7 spelers met een gemiddelde spelduur van 60 min. Het spel is geschikt voor leeftijden vanaf 17 jaar en zal ongeveer $35,95 kosten.

Monopoly: IT

Iedereen kent het klassieke Monopoly-spel. Je koopt straten, huizen en hotels en probeert een monopolie op te bouwen. Het verschil met de IT-versie zit hem vooral in de setting: Derry. Je kunt er verschillende bezittingen en locaties kopen en zelfs in het  riool duiken. Ook kun je Pennywises ‘tokens’ verzamelen, zoals een inhalator, het papieren bootje van Georgie en een fiets. Dit  bordspel is te spelen met 2 tot 6 spelers met een gemiddelde spelduur van 60 min. Het spel is geschikt voor leeftijden vanaf 17 jaar en zal ongeveer $35,95 kosten.

Er is verder nog niets bekend,  over wanneer het bordspel Monopoly: IT in de schappen ligt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie