Jason Blum ’teased’ Five Nights at Freddy’s film door betrokkenheid Jim Henson’s Creature Shop

FNaF

Afgelopen januari schreven we al over de geruchten van de Five Nights at Freddy’s-film die eraan komt. Helaas was het een lange tijd stil rondom de film, maar daar blijkt nu verandering in te komen. Het lijkt erop dat de film hier in 2022 eindelijk tot leven komt, door een interessante tweet van Blum. Je leest het hier!

Eind 2020 kondigde Scott Cawthon aan dat de opnames in 2021 zouden beginnen. Ondertussen is hij gestopt met het (ontwikkelen en de ondersteuning van) het spel, maar heeft Jason Blum het stokje overgenomen.

Five Night’s at Freddy’s – het spel

Five Nights at Freddy’s is een horror-videogameserie waarin jij de bewaker bent met nachtdienst in Freddy Fazbear’s Pizza en moet de aldaar aanwezige animatronics bewaken. Deze levensgrote poppen blijken een eigen wil te hebben en zijn niet gediend van een oppas. Aan jou de taak om de nacht heelhuids te overleven.

De computerspel- serie is behoorlijk succesvol. De hoofdserie telt ondertussen al 7 vervolgen en er zijn al 4 spellen gebaseerd op FNaF, waaronder zelfs een AR spel. Naast al dit moois zijn er ook zelfs aan aantal boeken uitgegeven!

Tweet

De tweet hieronder toont een artiest die werkt aan een animatronic die veel lijkt op Freddy Fazbear, de iconische hoofdantagonist van Five Nights at Freddy’s. De mysterieuze animatronic draagt ​​tenslotte een zwarte vlinderdas en houdt een microfoon vast.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

We hopen snel met meer nieuws te komen rondom de FNaF-film. Wat verwacht jij van de opkomende film? Ben jij een groot liefhebber van de game? Laat het ons hieronder weten!

Interessant artikel?

Plaats een reactie