In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Trailer Jigsaw | Vanaf 26 oktober in de bioscoop

JIGSAW posterSaw 8 heeft officieel de titel ‘Jigsaw’ gekregen. Opmerkelijk, want de hoofdrolspeler is in de verhaallijn al overleden. Deze film speelt zich 10 jaar na deze gebeurtenis af. De wereld lijkt nog niet van zijn gedachtengoed af. Als we naar de trailer kijken belooft dit deel een behoorlijke slachtpartij te worden…

Jigsaw | trailer | 26 oktober in de bioscoop

De lichamen stapelen zich op in de stad, elk op een unieke manier verminkt terwijl ze stierven. Onderzoek wijst in de richting van John Kramer. Maar hoe is dit mogelijk? De man die bekend stond als Jigsaw is al meer dan tien jaar dood.

Tobin Bell, die in de eerste delen John Kramer/Jigsaw speelt, heeft wederom een rolletje in de film, de hoofdrollen in Jigsaw zijn weggelegd voor Laura Vandervoort (Bitten, Smallville) en Hannah Anderson (Shoot the Messenger, Lizzie Borden Took an Ax). De film is geregisseerd door Michael Spierig en Peter Spierig.

Vanaf 26 oktober draait ‘Jigsaw’ in de Nederlandse bioscopen.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

1 gedachte over “Trailer Jigsaw | Vanaf 26 oktober in de bioscoop”

Plaats een reactie

//