Koop nu je tickets voor het Dark Arts Film Festival!

Het laatste weekend van oktober is het behalve Halloween, ook het allereerste Dark Arts Film Festival vindt plaats in Amsterdam! Drie dagen lang kun je er genieten van duistere korte films uit binnen en buitenland! Het nieuwe filmfestival viert Halloween met de heidense verering die het verdient. De selectie verontrustende films houdt je het hele weekend in verhoogde staat van spanning.

Het festival heeft een zorgvuldig samengestelde selectie van de meest verontrustende horror-, scifi- en fantasiefilms die de harten van de meest geharde kijkers versnelt. Van het occulte tot snelle slashers, van dystopische landschappen tot kwijlende zombies; het Dark Arts Film Festival biedt een nieuwe thuisbasis voor genrefilm in West-Europa. Het belooft een opwindende festivalervaring te worden die mensen met harten van staal en zielen van vuur inspireert, stimuleert en entertaint.

De korte films zijn opgedeeld in 10 verschillende themablokken zodat je makkelijk kan kiezen waardoor jij je wilt laten schrikken, te laten uitschreeuwen of te verbazen!
Vrijdag: American Appetites en Queer Visions
Zaterdag: Dark Reaches, Students of the Dark Arts, Imperial Viscera en Cult Candidates & Dark Webb Trolls
Zondag: Devil’s Delights, European Curse, Benelux Malevolence Alpha, Benelux Malevolence Omega & Awards Ritual

Koop hieronder je tickets nu hier én nodig je vrienden uit! Voor de echte liefhebber zijn er een beperkt aantal dag- en weekendkaarten beschikbaar!

Click here to display content from www.eventbrite.nl

Werkt het bovenstaande formulier niet? Bestel je ticket dan direct via Eventbrite. Ga jij op 29, 30 of 31 oktober naar het Dark Arts Film Festival?

Interessant artikel?

Plaats een reactie