Kannibalen-horrorfilm ´Wrong Turn´ krijgt een remake

Constantin Film heeft bekendgemaakt dat er een remake komt van de kannibalen-horrorfilm Wrong Turn (2003). De originele film was de start van een direct-naar-video-franchise, bestaande uit twee sequels: Wrong Turn 2: Dead End (2007), Wrong Turn 3: Left for Dead (2009) en drie prequels: Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011), Wrong Turn 5: Bloodlines (2012) en Wrong Turn 6: Last Resort (2014). 

Bekijk hieronder de trailer van het origineel van regisseur Rob Schmidt en met namen als Desmond Harrington (Elementary), Eliza Dushku (Bull), Emmanuelle Chriqui, Jeremy Sisto (FBI) en Kevin Zegers.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

In de eerste Wrong Turn staan vijf vrienden met een lekke band op een verlaten zijweg ergens langs de bossen van West Virginia als Chris onoplettend met zijn auto op de stilstaande wagen inrijdt. Niemand raakt gewond, maar beide auto’s zijn total loss. Op zoek naar hulp vinden ze een vervallen huis vol onheilspellend bewijs dat gewelddadige kannibalen het bos terroriseren. Ze weten niet hoe snel ze weg moeten komen, maar de angstaanjagende bergbewoners hebben de vrienden niet zomaar doen stranden.

Afbeeldingsresultaat voor wrong turn remake no details

De maker van de franchise, Alan B. McElroy, keert terug om het script te schrijven en Mike P. Nelson, die onlangs de sci-fi thriller The Domestics (2018) heeft gemaakt, zal de reboot regisseren. De aankomende remake actualiseert de tijdsperiode en plot en voegt wat sociale context toe aan de film.

Een cross country-wandelexpeditie brengt een groep vrienden in het gebied van een in zichzelf gekeerde samenleving. Al snel ontdekken de vrienden dat er andere regels gelden, en dat ze niet de slachtoffers zijn zoals ze dachten te zijn.

Er is verder nog vrij weinig bekend over de remake van Wrong Turn.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Kannibalen-horrorfilm ´Wrong Turn´ krijgt een remake”

  1. Toen ik deze film voor de eerste keer keek, heb ik ‘m doorgespoeld naar het einde. Ik vond het zo spannend en ik moest weten of ze het overleefde… Dat is ook de enige keer dat ik het bij een film heb gedaan….

    Beantwoorden

Plaats een reactie