Kasteel Keukenhof is met Halloween ‘Haunted’

haunted-castle-2013Vampiers, heksen en ondoden. Iedereen die houdt van griezelen kan zaterdag 26 en zondag 27 oktober terecht op het landgoed rondom Kasteel Keukenhof. Daar staat de derde editie van Haunted Castle op het programma. Een lifestyle evenement dat alles te maken heeft met Halloween, horror en spanning.

Het festijn is op zaterdagavond voor de meer schrikbestendige mensen en op zondag voor jong en oud. “Er zijn uiteraard wel dingen waar kinderen van kunnen schrikken en enge maskers”, waarschuwt Van der Stelt.

Het doorgaans sprookjesachtige landgoed is nu volledig in het Halloween thema aangekleed. Er zijn 2 spookhuizen, verhalenvertellers, bloederige shows, podium met muziek en acts, markt en nog veel meer. Uiteraard is de catering ook volledig in stijl. Met pompoensoep, een heksenbar met warme drankjes en ga zo maar door.

halloween-keukenhofHet Haunted Castle terrein is geopend op zaterdag 26 oktober van 15 tot 24 uur. Het programma start om 17:30 uur met de parade! Op zondag is het evenement van 12.00 tot 18.00 uur geopend. Tickets zijn hieronder te koop:

[haunted]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie