Trailer: Kevin Smith’s Yoga Hosers vechten met Bratzi’s

Kevin-SmithEr is een nieuwe trailer voor het tweede deel uit de True North Trilogy van regisseur Kevin Smith. De film Yoga Hosers lijkt een andere absurde weg in te gaan dan ik oorspronkelijk verwachtte. Harley Quin Smith en Lily-Rose-Depp spelen Colleen en Colleen, twee yogaliefhebbers die als bijbaantje bij een kleine supermarkt werken. De twee zijn uitgenodigd voor een feestje waar ze heel graag heen willen. Maar dan dreigt alles in de soep te lopen wanneer een kwaadaardig iets monsters loslaat vanuit de aardkorst bij Canada. Ze besluiten hulp in te roepen van legendarische monsterjager Guy Lapointe (net als in Tusk gespeeld door Johnny Depp) en gaan het gevecht met de monsters aan.
Deze nieuwe trailer maakt duidelijk om wat voor soort monsters het gaat:

Yoga Hosers | official trailer #2 (2016) Kevin Smith

Bratzi’s: oftewel levende Nazi-Brarwurst-mannetjes. De film lijkt hier inderdaad veel meer comedy dan Tusk en horror zien we eigenlijk niet meer terug. De film werd begin dit jaar matig ontvangen bij de premiere op het Sundance Festival. De kans dat de film hier de bioscopen bereikt is klein, verwacht een direct2dvd release. Een groep fans probeert overigens Kevin Smith naar Amsterdam te halen en dan natuurlijk ook Yoga Hosers te laten vertonen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer: Kevin Smith’s Yoga Hosers vechten met Bratzi’s”

  1. Oké… Ik vond Tusk best tof (zeker als ik Guy Lapointe even vergeet), maar deze trailer geeft me het gevoel dat deze film iets te “lollig” is voor mij.

    Beantwoorden

Plaats een reactie