Kijkje in de keuken bij Dead Space-ontwikkeling

Laatst was er aangekondigd dat er een remake van Dead Space gemaakt gaat worden. Vanavond geeft Motive Studio een exclusief kijkje in hun keuken en lichten ze een tipje van de sluier met betrekking tot de ontwikkeling en voortgang van het spel. Tune in om 19:00 op Twitch voor het evenement:

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Motive Studios werkt in opdracht van EA aan de remake van Dead Space. Deze wordt gemaakt in de Frostbite engine en komt alleen naar de huidige generatie consoles. De nieuwe trailer die is vrijgegeven toont wat gameplay, zie het filmpje hieronder:

Dead Space Remake - Gameplay Showcase [HD 1080P]

De originele Dead Space dateert alweer uit 2008 en laat jou spelen als Isaac Clarke die de opdracht heeft op zoek te gaan naar zijn vriendin op een kapot ruimteschip. Helaas voor hem (en zijn vriendin) barst het schip van de Necromorphs, monsterachtige aliens die alleen te vernietigen zijn door ze te ontleden.
Verwacht de remake zeker niet voor herfst 2022.

1 gedachte over “Kijkje in de keuken bij Dead Space-ontwikkeling”

  1. Destijds enorm genoten van deel 2, een sfeertje dat zich heel erg in de buurt van de eerste Alien-film bracht. Jammer dat de studio in de molen vanEA is verdwenen. Hopelijk wordt dit wel wat waardigs

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Mis niks, meld je aan op de nieuwsbrief!