Komt ‘Terrifier 2’ mogelijk toch naar Nederland?

Onlangs ging de nieuwe horrorfilm Terrifier 2 in première in Amerika. Volgens het publiek zou de nieuwe horrorfilm zeer schokkend, bloederig en gewelddadig zijn. Dit maakt mij extra nieuwsgierig om op onderzoek uit te gaan of de film daadwerkelijk zo ‘gore’ is als ze zeggen en of de film ook in Nederland gaat draaien.

Terrifier 2 geproduceerd door Damien Leone, speelt zich één jaar af na de gebeurtenissen van de eerste film uit 2016 en volgt Art the Clown (David Howard Thornton) wanneer hij Sienna Shaw (Lauren LaVera) en haar jongere broer Jonathan (Elliott Fullam) op Halloween-avond aanvalt en hoe hij op een woeste, met bloed doordrenkte moordpartij gaat.

art-the-clown-with-glasses-terrifier-2
Art the Clown met zonnebril

Zoals hierboven beschreven keert David Howard Thornton, gelukkig, terug als Art the Clown in Terrifier 2. Met in de hoofdrol: Lauren LaVera, Elliot Fullam, Sarah Voigt en Kailey Hyman. Ook Victoria Heyes keert terug als Vicky, de rol die ze opnieuw vertolkt uit de originele film van 2016.

De publiciteit van Terrifier 2 heeft zelfs horrorauteur Stephen King bereikt. De bestsellerauteur prees de film met een korte tweet waarin hij schreef: “ouderwets verafschuwen”.

Filmfestival in België

Mijn research heeft mij gebracht op het filmfestival in België, genaamd: Razor Reel Flanders Film Fest. Op vrijdag 28 oktober draaide Terrifier 2 in Brugge, België. Een filmticket kostte maar €8,00! Dus mocht jij ‘m daar hebben gezien, kom ik graag met je in contact!

Filmrechten

Zoals we allemaal wel weten, hebben onze Nederlandse distribiteurs helaas nog geen filmrechten in hun bezit voor Terrifier 2. Premiére TV Distribution is op dit moment wél in onderhandeling maar is nog niet zeker of het gaat lukken. Mocht dit lukken, brengen we dit uiteraard gelijk naar buiten.

Trailer Terrifier 2

Mocht je de trailer nog niet gezien hebben, bekijk ‘m dan hieronder! Laat vooral in de reactie weten of jij deze horrorfilm aan je kijklijst wilt toevoegen. Ik in ieder geval wel!

Terrifier 2 | Official Trailer

Interessant artikel?

11 gedachten over “Komt ‘Terrifier 2’ mogelijk toch naar Nederland?”

 1. Ik zou deze ook zeer graag in de bioscoop willen zien. Veel recensies gelezen en gezien en hij blijkt de hype toch waar te maken. Damien Leonie klinkt ook als een hardwerkende en talentvolle regisseur/schrijver. Volgens mij lanceert deze film zijn carrière wel de stratosfeer in!

  Beantwoorden
 2. Nou ik heb hem gezien en ik moet zeggen absoluut de meest afschuwelijke gore die ik ooit heb gezien.
  sadistisch bijna sommige scènes……
  geen leuke film om je date mee naartoe te nemen 🙂

  Beantwoorden
 3. Ik vond hem geweldig. Niet kijken als je niet tegen bloed kan, want het rode levensvocht spuit en spat met vele liters over het beeldscherm. Art is een tof karakter. Het feit dat hij geen geluid maakt en een fantastische mimiek heeft, maakt hem een ontzettende creep. Sienna is een waardige tegenspeelster en final girl. De actrice, Lauren LaVera, heeft een indrukwekkende vechtsport achtergrond en dat komt hier goed uit de rode verf. De film is met veel liefde gemaakt en, hoewel bijzonder lang voor een horrorfilm, nooit saai. Aanrader voor de Gore-fans.

  Beantwoorden
 4. 2 weken gelden deel gezien, nu toch wel heel nieuwsgierig naar deel 2. Hoop dat ie toch binnenkort naar Nederland komt, denk dat je er heel veel mensen blij mee maakt alhoewel 😉

  Beantwoorden
  • Terrifier 2 is al te zien op [verwijderd door redactie]
   Weet niet of dit soort linkjes toe gestaan zijn maar wil het toch maar even doorgeven zodat iedereen van deze en andere films kunnen genieten.
   Ik ben beveiliger van beroep en werk vaak s’ nachts waarin ik vaak genoeg tijd heb om een film te kijken tussen mijn controlerondes door.

   Beantwoorden
 5. Met wie kan ik mee naar deze geweldige film kijken, ge n horrorfilm is mij te gek, hoe enger hoe liever, ik ben een echte horror fan, ik kom wel uit Nederland en helaas willen ze deze film niet in Nederland laten komen 🥺 groetjes myra

  Beantwoorden
  • Hey Myra, je mag van mij mee komen kijken zou alleen niet weten hoe we contact kunnen maken om af te spreken… Is geen optie tot prive berichten voor zover ik weet of een chat mogelijkheid op deze site. Suggestie voor Nachtvlinders… 😉

   Beantwoorden
 6. Dit weekend heb ik beide films gekeken.
  Terrifier is een hele aardige slasher met wat originele kills en een hele gave killer. Art is echt briljant gevonden. Een mimespeler als de moordenaar. Kom er maar op.

  Terrifier 2 is de overtreffende trap. Een 2 uur en 18 minuten durend gorefest! Ik wist niet dat dit soort films nog gemaakt kon worden. Wel vraag ik me af wat voor soort mensen naar zo’n film gaat om dan gillende en kotsend de bioscoopzaal uit te rennen. Maar vaak zijn dit soort verhalen meer om een hype te creëren dan dat ze echt waar zijn. Hoewel gezien de vloedstromen aan bloed die deze film laat zien, zou het misschien wel ergens gebeurd kunnen zijn.

  Maar hoe dan ook, ik heb me af en toe rot gelachen om de originele vondsten. De effecten zijn praktisch gedaan en dat maakt het allemaal nog wat “echter”. Ik heb me enorm vermaakt en kan hem van harte aanraden. Art rulez!

  Beantwoorden

Plaats een reactie