Korte film volledig geschreven door een bot: Mr. Puzzels – Wants You to Be Less Alive (Netflix)

The title character from 'Mr Puzzles Wants You To Be Less Alive’.
”Do you want to be a gamer?” – Mr. Puzzels

In Mr. Puzzles Wants You To Be Less Alive wordt een vrouw genaamd Jennifer ontvoerd en gedwongen om de sadistische spelletjes te spelen van Mr. Puzzels, een kwaadaardige pop met een duivels masker die rijdt op een driewielige eenwieler. Jennifer is belandt in een ware nachtmerrie vol met stoelzagen, raadsels en een walvispuzzel?

Ben jij nu in de war? Wij ook! Lees hieronder over deze bizarre korte horrorfilm.

Mr. Puzzles Wants You To Be Less Alive is een geanimeerde korte horrorfilm uit 2021. De film is geproduceerd en uitgebracht door het Youtube-kanaal Netflix is a Joke. Geloof het of niet, maar deze korte film is, met wat hulp van Keaton Patti, volledig geschreven door een bot (computerprogramma). Patti liet als grap de bot meer dan 400.000 uur aan verschillende horrorfilms kijken, met als gevolg een productie van nog geen vijf minuten waarin populaire horrorfilms zoals Texas Chainsaw Massacre, I Know What You Did Last Summer, Saw, Leatherface en Jennifer’s Body samenkomen. Hilarisch!

The First Horror Movie Written Entirely By Bots
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 3.5

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Korte film volledig geschreven door een bot: Mr. Puzzels – Wants You to Be Less Alive (Netflix)”

  1. Zo’n bot heeft dus uiteindelijk meer ideeën dan de gemiddelde US scriptschrijver? Het is in elk geval net zo weinig origineel. Vooral gebruik maken van bestaande films en concepten. Ik dacht eigenlijk eerst dat het een reboot van Saw was met die pop op zijn fietsje 🙂
    Maar ik kon er geen chocola van maken. Het was even leuk, maar na een paar minuten werd ik er doodmoe van.

    Beantwoorden

Plaats een reactie