In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Korte film: Self-Assembly ‘een marshmellow met scrotumhuid’

self-assembly-ray-sullivan

‘Self-Assembly’ van Ray Sullivan is een stille film die het verhaal van het verlies van een kind en het vinden van troost goed weet over te brengen. De acteurs Darryl Kinsella (Martin), Amy Kirwan (Wendy), Bobby McGlynn (Monster stand-in) en Ruben Kenny (zoontje) doen goed hun werk. En ook de effecten zitten goed in elkaar. Het kleine monstertje is gemaakt met puur practical effects, pas als het monster groter wordt is de filmmaker overgegaan op digitale hulpmiddelen. Het monstertje heeft volgens de filmmaker geen skelet, het is een soort marshmallow met een ‘scrotumhuid’. De korte film is gebaseerd op de gelijknamige comic van Gar Shanley & Cathal Duggan.

Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//