Kijk de korte Kersthorror ‘Santa’ van Alexander Henderson

Hoe kan het toch dat de Kerstman op zo veel plekken pakjes kan bezorgen? In de korte horrorfilm Santa van regisseur Alexander Henderson wordt het één en ander duidelijk over Kerstmis

Santa - Short Horror Film | Dir. by Alexander Henderson
Wat vinden jullie van deze short? Stem hieronder:
[Total: 0 Average: 0]

De hoofdrollen zijn voor Dylan Curtis, James Salsman en Alli George.
Santa is de zesde korte horrorfilm die de regisseur dit jaar heeft gemaakt, daarnaast komen er volgend jaar twee speelfilms uit: The Grotesque World of Jimmy the Bean en Sacren.

En omdat we toch in Kerstsferen zijn, wie wil er een Freddy vs Jason cookie cutter 2-pack? We verloten deze op 20 december onder de Kerstige-reacties. Prijsvraag afgelopen

Meer korte films? Ga naar een willekeurige
10 Reacties
 1. Viviane zegt

  Die cookie cutters zijn echt geweldig.
  Ik zou ze graag willen winnen voor mijn oudste zoon, zodat hij ze kan gebruiken voor z’n horror verjaardag traktatie op school. Kan hij zijn mede brugpiepers de stuipen op het lijf jagen!

 2. Clau zegt

  Dat is toch hilarisch, ik zou dit graag winnen om met kerst wat bijzonders te doen voor mijn gezin. Dit is echt heel erg leuk, wordt er helemaal blij van

 3. Hans zegt

  ik vind ze wel gaaf

 4. Manuela Diepstraten zegt

  Die zijn gaaf! Dat worden geweldige koekjes. Hier in de familie houden wij wel van horror, die gaan het zeker waarderen als ik met de feestdagen zulke koekjes serveer. Wij hebben ook al enkele horrorelementen in de boom hangen. Kunnen we kerst vieren met een horrorthema, iedereen viert het immers op zijn eigen manier. Dan ook nog lekker samen een horrorfilm kijken.

  1. Frank Mulder zegt

   Gefeliciteerd, jij krijgt de Coookie Cutters, stuur je een mail met je adres? https://denachtvlinders.nl/contact/

   1. Manuela Diepstraten zegt

    Wat leuk! Ik heb een berichtje gestuurd.

 5. Kim Bodemeijer zegt

  Wauw wat mega gaaf die uitstekkers, past zeker bij de horrorkerst en halloween ! Hier ook een horror fan en bakfan ? en zeker van freddy ?

  1. Marjon zegt

   Super gaaf. Dat worden lekkere angstaanjagende koekjes!! Mmmmm.

 6. Corne zegt

  Die zijn tof! Mijn vrouw bakt graag en met koekjes in die vorm heb ik er ook veel lol van. Daarna lekker op de bank met wat horrorfilms.

 7. Antonie zegt

  Die zijn gaaf zeg! Echt top.

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.