Krijgt Resident Evil 8 een releasedatum?

Nu wij deel 7 uit de Resident Evil-reeks een tijdje achter ons hebben liggen, kijk ik alweer reikhalzend uit naar deel 8. Daar zijn ondertussen al wat details over uitgelekt, zoals oudgedienden Chris Redfield, Mia en Ethan die terugkomen in flashbacks en dat de setting een oud Europees dorpje betreft (dit schijnt ook terug te komen in de titel: Resident Evil 8: Village). Ook gaan hallucinaties een grote rol spelen.

Ik ben lid van de Resident Evil Ambassador club en daar ontvang je als eerste nieuwtjes en updates en nu is er een mail de deur uit gegaan die 10 juni als belangrijke datum voor Capcom aanwijst. Nu komt uiteraard de geruchtenmolen knarsend en piepend op gang. Zou dit de datum zijn waarop Capcom de nieuwe aflevering van de Resident Evil series aankondigt?

We zullen er nog even op moeten wachten, maar ik heb het al genoteerd in mijn agenda. Het zal zeker niet gaan over de remake van Resident Evil 4, want dat zal niet gebeuren voor 2022. Dus ik zet mijn geld in -nee ik hoop– dat het de nieuwe Resident Evil 8 aankondiging is. Het zou natuurlijk heel wat anders kunnen zijn, een hele andere spin off zelfs, maar niets wijst er op dat zoiets in de maak is. Ik hou het in de gaten en kom er de 10e van deze maand weer op terug.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

RESIDENT EVIL 8 || NEW Story Details, Name REVEALED, Release Date & More!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie