Is Resident Evil 4 de volgende remake van Capcom?

Videogames Chronicle blijkt al langere tijd met regelmaat een betrouwbare bron van lekken en vroegtijdige informatie te zijn. Deze gasten berichten nu over een op handen zijnde remake van Resident Evil 4. Ontwikkelaar M-Two heeft de zegen gehad van de man achter het origineel Shinji Mikamet. Met een ruwe releasedatum van niet eerder dan 2022, zal dit zeker wel op de next-gen console PS5 zijn.

De beste man Shinji was wel benaderd voor de remake, maar die heeft hij vriendelijk afgewezen omdat hij aan het werk is met een andere topper: Ghostwire Tokyo. Hij was wel zo aardig om wat informele informatie te geven, daar de nieuwe director een nieuwkomer is in de wereld van Resident Evil.

De site heeft het dus wel vaker bij het rechte eind, fans waren al aan het discussiëren welke game na RE3 geremasterd zou worden, Code Veronica X of Resident Evil 4. De Japanners kiezen dus voor die laatste. Persoonlijk vond ik de eerste twee delen van RE beter dan deel drie (zo ook de remakes), maar ik kan het niet helpen toch weer opnieuw enthousiast te worden. Ik heb deel 4 op mijn Switch en het is nog steeds wel een pareltje. De setting is heel anders dan de voorgaande delen en de zombies zijn ook met een andere insteek, waardoor het toch vertrouwd, maar heel anders voelt.

Resident Evil 4 HD - Gameplay Video

Kijk jij uit naar deze remake, of ben je nog druk met de andere remakes? Ik hoor graag van je in de comments of op Facebook .

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie