Full-length trailer voor de tv-serie Hannibal

Hannibal S1 posterNBC heeft de internationale trailer voor Hannibal vrijgegeven. Hannibal is een reeks van Bryan Fuller (Pushing Daisies) en gaat op de Amerikaanse zender van start op donderdag 4 april.

Hannibal is een serie die draait rond de overbekende personages uit de boeken van Thomas Harris. Showrunner Bryan Fuller heeft meteen een draaiboek voor 7 seizoenen klaar. Het eerste seizoen draait rond de bromance tussen FBI-agent Will Graham en zijn mentor Hannibal Lecter. Graham is een gekwelde en gebroken rechercheur die de misdaden oplost door zich in het hoofd van de criminelen te verplaatsen. Hannibal Lecter gelooft dan weer dat hij door God op aarde gezonden is om diegene te vermoorden die het verdienen. Door hun unieke talenten te combineren zien we hoe het duo heel succesvol wordt in het opsporen van moordenaars.

In het tweede seizoen volgt dan weer de gruwelijke scheiding wanneer Graham ontdekt wie Hannibal Lecter daadwerkelijk is. In het vierde seizoen wilt Bryan Fuller dan weer het boek Red Dragon bewerken in de televisieserie.

De hoofdrollen in de reeks worden vertolkt door Hugh Dancy als Will Graham, Mads Mikkelsen als Hannibal Lecter en Laurence Fishburne als Jack Crawford. Ook Gillian Anderson zal in het eerste seizoen enkele afleveringen te zien zijn als psychiater Dr. Bedelia du Maurier.

Voorlopig is er nog geen nieuws of het dertiendelige seizoen ook bij ons te zien gaat zijn.

http://youtube.com/watch?v=6LK2US9xlDw

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Full-length trailer voor de tv-serie Hannibal”

Plaats een reactie