The Last of Us krijgt tv-serie bij HBO

The Last of Us was één van de populairste game van 2013. Naast dat deel 2 in aantocht is, wordt er nu bij HBO gewerkt aan een tv-serie!

Craig Mazin, de maker de HBO-serie Chernobyl, zal samen met The Last of Us-bedenker Neil Druckmann werken aan deze serie, waarbij het verhaal gebaseerd zijn op de game uit 2013. Mocht dit een succes zijn, evenals The Last of Us part II, dan zal het tweede seizoen het verhaal van de tweede game beslaan.

The Last of Us speelt zich een tiental jaar af na de uitbraak van de dodelijke schimmel cordyceps. Hoewel dodelijk, de meeste mensen veranderden in zombies. Er zijn overlevenden, die wonen in door het Amerikaanse leger streng bewaakte quarantaine zones. Maar niet iedereen wil of mag hierin leven. In de game reis je met Joel en Ellie door de Verenigde Staten op zoek naar vrijheid en veiligheid.

The Last of Us | Launch Trailer

De eerste game verscheen in 2013 op de PlayStation 3 en is nu ook speelbaar op PS4 en PC met PlayStation Now. Eind mei verschijnt The Last of Us Part 2 op de PS4.

De zombie-survivalgame vertelt een geweldig verhaal, dat in combinatie met de makers van de indrukwekkende tv-serie Chernobyl kan het bijna niet anders dan dat de tv-serie ook een pareltje wordt.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen de Waal
Jeroen de Waal
3 jaren geleden

Echt enorm benieuwd naar!
De game met heel veel plezier en emotie gespeeld.
Helaas geen HBO in huis.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x