Launchtrailer ‘7 Days to Die’ voor PS4 & Xbox One

7 Days to Die: Uit de ruines van de 3e wereldoorlog heeft zich een onbekend virus ontwikkelt die de mensen die de 3e wereldoorlog overleeft hebben veranderen in een zombie. Als hoofdpersoon moet jij je in leven houden in door Zombies besmette wereld. Je bevind je in het laatste hof van Eden “Navezgane Arizona”.

Eerder omschreven we ‘7 Days to Die’ als een first person open world game met tower defense en RPG-elementen. Als we dan gaan refereren naar Minecraft met zombies wordt het misschien iets duidelijker, zelf omschrijft developer The Fun Pimps het als een open-world survival horde crafting game set in a brutally unforgiving post-apocalyptic world overrun by the undead.

De game was al beschikbaar via Steam, maar nu door Telltale Games ook uitgebracht op PlayStation 4 en Xbox One. En vandaar een nieuwe launchtrailer:

7 Days to Die - launch trailer

Kenmerken:
De wereld: Ontdek een prachtige met de hand gemaakte voxel wereld met braakliggende terreinen, bossen, besneeuwde bergen, dennenbossen, vlakten, woestijnen, brandende bossen en straling zones. Beweeg je in een randow wereld met grote steden, steden, rivieren, meren, bergen, valleien,
grotten, wegen en wildernis locaties.
Belangrijke “Points of Interest”: Ontdek honderden grotten, campings of. Elk gebouw kan van binnen en buiten worden verkend.
Burning Zombies - 7 days to die
Dynamische verhaal generatie: het verhaal ontvouwt zich via onze “dynamische verhaal generatiesysteem” die de speler naar andere overlevenden leidt. Maar ook naar belangrijke onontdekte punten.
Fundamentele overleving: Ga op zoek naar voedsel en water om zo je gezondheid en uithoudingsvermogen te stimuleren. Leef van de omgeving door het verbouwen en oogsten van een grote verscheidenheid van gewassen en jaag op een veelheid van wilde dieren.
Dag en nacht gameplay: Besteedt de dag zo nuttig mogelijk met plunderen, mijnbouw en bouwen van verdedigingsforten. Het licht op de dag vertraagt en verzwakt de zombies. Houdt je nachts ergens op omdat de nacht en maancyclus de zombies sterker en sneller maakt.
Forest  - 7 days to die
Forten sterker maken: De door de speler gebouwde structuren kunnen verbeterd worden met hout en met stenen geplaveide wegen.
Plunderingen, mijnbouw en bouwen: Plunder en mijn een veelheid van items en ingrediënten om honderden items te maken zoals wapens, geweren, vallen, generatoren, gemotoriseerde tools, bewegingsmelders, landmijnen, zalven, drankjes en meer met behulp van onze 5×5 grid bouw systeem.
Speciale vijanden: Om jou te pakken te krijgen zullen je vijanden door jouw wereld klauwen, springen, klimmen en hun weg er doorheen breken. Ze kunnen in een groep samenwerken en je zien, ruiken en horen. En kijk uit voor de unieke speciale besmette vijanden zoals de Acid kots Hulk. Zijn zure braaksel kan rotsblokken doen smelten.
Kwaliteit en zuiverheid van voedsel & water: Elk item in het spel heeft een kwaliteitsniveau en door gebruik wordt dat niveau minder. Combineer items om betere objecten te maken. Door hogere kwaliteit van eten en drinken verbetert de gezondheid en uithoudingsvermogen van de speler.
Perishton - 7 days to die
Stealth en afleidingsysteem: Kruip langs vijanden of gooien objecten om hun af te leiden. Zoeken naar geur of geluid afschrikmiddelen om het zicht , gehoor in de war te sturen.
XP en vaardigheid: Verdienen XP punten en upgrade jouw vaardigheden en wordt de “ultimate Bruiser, Gun Nut, Gadget Man, Chemist or Stealth Agent”.
Solo, samenwerking en Multiplayer: Speel alleen, samen of multiplayer in onze unieke Zombie Nomad Mode. Kruip in de huid van een mens, een bandiet of een zombie. Vecht om de bende van braakliggende terrein te worden of wordt de hertog van Navezgane.
Creatieve gebruiker tools: Bouw eigen werelden samen met vrienden met behulp van de “creatieve mode tools”. Maak gebruik van honderden rotsblokken, prefab voorwerpen en ander gereedschap. Bouw aan een eigen specifieke server met eigen regels en instellingen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie