LaVera keert terug als Sienna in Terrifier 3

Cineverse heeft bekend gemaakt dat actrice Lauren LaVera wederom haar rol als Sienna oppakt in de ultra-gore horror Terrifier 3. We kijken allemaal reikhalzend uit naar Damien Leone’s derde deel. Het is goed te horen dat oudgediende LaVera ook weer van de partij is.

Na haar acteerwerk in Terrifier 2 hebben fans over heel de wereld haar omarmd. Tijdens verschillende Halloweenfeesten en conventies was haar engelen-outfit meerdere malen te zien, wat betekende dat haar populariteit behoorlijk was gestegen. Dus het is eigenlijk meer dan logisch om haar in de derde film terug te zien keren. Ook wij waren erg te spreken over de tweede film.

‘Ik vind het geweldig om terug te keren naar Terrifier 3. Damien’s visie voor mijn personage was al speciaal. Nu is hij klaar om het naar een compleet nieuw niveau te brengen. Het is surrealistisch om de immense band en steun van fans voor Sienna te zien, en ik prijs Damien voor het introduceren van een sterk vrouwelijk personage -de heldin in engelenkleren- die het op moet nemen tegen Art the Clown. Ik kan niet wachten om jullie het volgende hoofdstuk van Sienna te laten zien als Damien dieper in haar achtergrondverhaal duikt’, aldus LaVera.

Lauren is essentieel voor Terrifier 3

‘Lauren was het hart en ziel van Terrifier 2 en het volgende deel zou niet kunnen worden gemaakt zonder haar personage’, vertelt Leone. ‘Haar terugkeer is essentieel voor de voortzetting van het ijzingwekkende verhaal dat we hebben bedacht. Het personage zal verder ontwikkeld worden omdat Sienna te maken heeft met intense trauma’s. Uiteraard als gevolg van de gebeurtenissen in de vorige film. Uiteindelijk moet ze deze uitdagingen overwinnen om Art te confronteren. Haar voortdurende ontwikkeling tot Art’s meest geduchte vijand is voor mij een van de meest intrigerende en opwindende aspecten van deze franchise.’

De film is momenteel in pre-productie. Als alles goed gaat en voorspoedig verloopt, gaat Leone in februari 2024 beginnen met filmen. Leone: ‘We zijn onze crew aan het samenstellen; we zijn aan het casten; we zijn locaties aan het regelen; speciale effecten worden gemaakt en we werken nog steeds aan concepten. Het kan altijd beter en strakker: daar blijf ik de hele productie mee bezig. Ik ben nu eindelijk in het stadium dat ik er erg enthousiast over ben. We staan op het punt om weer een film te maken, wat een droom is die ik van kinds af aan al had en nu eindelijk uitkomt.’ David Howard Thornton is terug als Art the Clown, en professioneel worstelaar Chris Jericho en acteurs Samantha Scaffidi en Elliot Fullam maken hun opwachting in hun oude rol uit Terrifier 2. Dat wordt weer smullen geblazen als je het mij vraagt!

Het verhaal gaat gelijk verder waar Terrifier 2 is gestopt. Gelijk in het gekkenhuis dus. En ik verwacht dat het in sneltreinvaart weer compleet de verkeerde -en vooral bloederige- kant op gaat. Gekkenhuis! Terrifier 3 heeft een Amerikaanse releasedatum van 25 oktober 2024. Over een Nederlandse release is nog niets bekend, maar deel 2 heeft hier ook in de bioscopen gedraaid, dus ik heb goede hoop.

TERRIFIER 3 Official Teaser Trailer (2024)

Heb je de eerste twee Terrifier-films gezien en wat vond je ervan? Te veel over de top, of hou je wel van een beetje extra ketchup?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie