Lego Star Wars krijgt een Halloween special op Disney Plus

Lego Star Wars krijgt een griezelig avontuur als het 1 oktober met een Halloween special komt op Disney Plus. Vorig jaar kwam de streamingsdienst met Hallowstream, allerlei Disney avonturen met een duister randje, en dat doen ze dit jaar weer. Een van die avonturen is Lego Star Wars Terrifying Tales.

De special speelt zich af na de Rise of Skywalker en gaat over Poe en BB8, die na een noodlanding op de lava planeet Mustafar -de planeet waar Darth Vader verslagen werd door Obi-Wan- gedwongen worden om op avontuur te gaan in het kasteel van Darth Vader. Daar horen ze drie enge verhalen uit het Star Wars universum.

Met oa. de stemmen van Tony Hale en Christian Slater

Terrifying Tales zal net als alle andere Lego-films en -series waarschijnlijk vol zitten met de (soms) flauwe -bij vlagen zeer grappige- humor waar het om bekend staat. En de filmpjes moeten ook met een dikke korrel zout gekeken worden (popcorn is ook goed!), neem het vooral niet te serieus.

LEGO Star Wars Holiday Special | Official Trailer | Disney+

Ik heb er nu al zin in! Ik vind het leuk dat een dienst als Disney Plus dit organiseert, het draagt heel erg bij aan het spooky sfeertje in oktober waar ik zo van hou. Kijk jij hier ook naar uit, of ga je toch liever voor het ruigere werk? Laat een berichtje achter in de comments hier beneden.

Interessant artikel?

Plaats een reactie