Nope, dit is geen 1 April grap. Er komt WEER een Leprechaun reboot

Linden Porco zal als de moorddadige kabouter Leprechaun spelen in Leprechaun Returns. Een film die regisseur Steven Kostanski maakt voor Syfy.

Weten jullie nog die reboot van de Leprechaun franchise genaamd Leprechaun: Origins uit 2014? Nee? Nou wees blij. De film moest nieuw leven blazen in de filmreeks die wel 6 films beslaat maar mislukte gi-gan-tisch. En terecht. Hoewel de film wel vernieuwend kan worden genoemd is het een beetje raar om een Leprechaun-film te maken ZONDER Leprechaun! Het wezen dat we zagen is geen mythische kabouter, maar een soort gemuteerde hond. Of … ik weet nog steeds niet goed waar ik naar heb gekeken. Nu is de gehele filmreeks nu niet echt hoogstaand an sich, maar de serie heeft met de jaren wel een grote cult following gekregen.

Na de dramatische afgang met Leprechaun: Origins heeft Syfy Channel aangekondigd de serie nieuw leven in te blazen en is er zelfs een teaser! In de teaser zien wij een Leprechaun die verdacht veel weg heeft van die uit de eerste zes films, oftewel een kabouter met moordneigingen. De film die Leprechaun Returns zal gaan heten staat gepland voor 2019 en volgens de eerste berichten zal deze alle vervolgen negeren en een direct vervolg zijn van de eerste film.

Warwick Davis, die gestalte gaf aan de Leprechaun in de eerste zes films zal niet terug keren helaas maar er is wel goed nieuws. Zulk goed nieuws dat de serie eigenlijk niet verdiend. Niemand minder dan Steven Kostanski zal de film regisseren. Kostanski maakte eerder het uiterst vermakelijke The Void in 2016 en voor het schrijven van het verhaal is daar Suzanne Keilly die eerder heeft meegeschreven aan de Ash vs Evil tv-serie. Dat kan wel eens een gouden combi worden die de serie wellicht meer gewicht kan geven dan eerder is gedaan.

Hoewel liefhebbers van de serie het misschien jammer zullen vinden dat Warwick Davis niet terugkeert, lijkt Linden Porco het als de moorddadige kabouter anders een aardige goed te doen in de teaser.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Nope, dit is geen 1 April grap. Er komt WEER een Leprechaun reboot”

Plaats een reactie