Comic Let Me In: Crossroads (remake Let the right one in)

Amerika remaked alles, lekker goedkoop en met enige zekerheid van succes. Zo ook de Zweedse film Let The Right One In, die door de Nederlandse pers werd uitgeroepen tot bioscoopfilm van het jaar 2009. Amerika is ook het land van de comics en de remake Let Me In doet hier handig zijn voordeel mee.

De prequel comics Let Me In: Crossroads worden uitgegeven door Dark Horse Comics wordt geschreven door Marc Andreyko met tekeningen van Patric Reynolds en Sean Phillips.

Let Me In: Crossroads - comicLet Me In: Crossroads - comicAbby is gedwongen om eeuwig kind te blijven, overleven kan alleen door het vermoorden van mensen, het leven van de kindvampier is een marteling.

Maar wanneer Abby en haar verzorgster worden geconfronteerd met een asociale vastgoedmagnaat het pand, dat ze gebruiken als onderdak zich hun onderdak, wil toeëigenen.

In een wereld van hebzucht, woede en afgunst zal Abby leren dat haar lot en zondes niet de ergste kwelling op aarde zijn.

De vierdelige Let Me In: Crossroads zal als hardcover verschijnen, maar hoewel het een prequel is op de film, zal het eerste deel pas in december uitkomen. Dat terwijl de remake van Let the right one in al in oktober uitkomt.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x