Trailer: Life is Strange episode 2 ‘Out of Time’

life-is-strangeEind januari verscheen de eerste aflevering van de game ‘Life is Strange‘, een story-based adventure game van in totaal vijf digitale afleveringen. Vandaag is ‘Episode 2, Out of Time’ beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Uit het persbericht:

In deze volledig met de hand getekende game wordt het maken van keuzes en de consequenties daarvan radicaal veranderd door de mogelijkheid om terug te reizen in de tijd, wat de game verfrissender maakt dan vergelijkbare games als The Walking Dead en Gone Home. Ben je het niet eens met het verloop van het verhaal? Dan kun je terugkeren naar het verleden en het verhaal een compleet andere wending geven. Alles ligt in jouw handen! Maar let op, want zelfs de kleinste verandering kan grote gevolgen hebben…

Specificaties
Life is Strange is ontwikkeld door de Franse studio DONTNOD, die eerder de futuristische third-person action-adventure Remember Meontwikkelde.
Adviesprijs Season Pass (afleveringen 2 tot en met 5)                 €16,99
Adviesprijs volledig seizoen (afleveringen 1 tot en met 5)            €19,99
Verwacht wordt dat om de zes weken een nieuwe aflevering online komt. Als je een Season Pass aanschaft worden de afleveringen automatisch gedownload zodra deze beschikbaar zijn.

Wij recenseerden de eerste aflevering en beoordeelden het met 4 sterren, de recensie van de rest van de game volgt zo spoedig als alle afleveringen beschikbaar zijn.

Life is Strange - Episode 2 Launch Trailer (ESRB)

DeNachtvlinders.nl zoekt een gamer! Lees meer!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie