Trailer voor Nederlandse zombiefilm ‘Lijkzang’

lijkzang-de-zombiefilmDe film ‘ Lijkzang’ is een Nederhorror zonder budget en wordt volledig door vrijwillige inzet gemaakt. De opnames vonden afgelopen zomer plaat en dit weekend ging op het Haunted Castle en het Burlesque Circus de onderstaande eerste trailer in première.

Wat het leukste feestje van hun leven had moeten zijn, lijkt het laatste feestje van hun leven te worden. Terwijl vier vrienden op weg zijn naar de Gay Pride breekt de zombie-apocalyps uit — met dodelijk hilarische gevolgen. Tegelijkertijd speelt zich in een landhuis in het bos een romance af die het einde van de wereld kan betekenen…

Official trailer - Lijkzang

‘Lijkzang’ zal begin 2014 uitkomen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
Jeroen
10 jaren geleden

Zonder budget en vrijwillig? Respect. Maar alleen al de eerste zin uit de trailer “Ik ben gék op de kanaalparade!”… oh my.

Gorgal
Gorgal
10 jaren geleden

Tja, het zijn amateurs. Je leert door te doen. En dit is echt iets voor de liefhebbers van underground cinema.

domin8r
domin8r
10 jaren geleden

Ja vind amateuristisch nooit zo erg als het om camera-werk en special effects gaat. Maar bij acteerwerk is het een stuk moeilijker om dat los te laten.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x