Lily Collins en Simon Pegg in nieuwe trailer Inheritance

Afgelopen week verscheen de officiële trailer van de nieuwe thriller Inheritance. Hierin zijn onder andere Lily Collins (Rules Don’t Apply) en Simon Pegg (Shaun of the Dead) te zien. De film, geregisseerd door Vaughn Stein, zou gereleased worden op het Tribeca Film Festival. Deze is door het coronavirus echter verplaatst. Op 22 mei verschijnt de film wel op geselecteerde streamingplatforms in Amerika.

Inheritance volgt het verhaal van een rijke familie, wiens patriarch sterft. Deze laat een envelop na voor zijn dochter, met daarin een beschrijving naar een cabine. Aldaar vindt ze een man (Simon Pegg), vastgeketend aan een ketting. Deze schokkende erfenis kan het leven van de machtige familie volledig verwoesten.

Het is de eerste keer dat Pegg zich in een dergelijke rol begeeft. Het grote publiek kent hem voornamelijk van zijn rol als ‘Shaun’ in Shaun of the Dead (2004) of ‘Nicholas Angel’ uit Hot Fuzz (2007). Vaak gebaseerd op een onhandig, niet té intelligent personage. Maar met de mythische rol die Pegg in Inheritance vervult, laat hij een andere kant van zijn acteerwerk zien.

Naast Simon Pegg en Golden Globe-genomineerde Lily Collins, wordt de cast aangevuld door onder andere Chace Crawford (Gossip Girl), Connie Nielsen (Gladiator) en Michael Beach (Aquaman). Het script is van de hand van Matthew Kennedy. De productie is in handen van Richard B. Lewis (The Space Between Us), en wordt uitgevoerd onder Ingenious Media.

Kijk hieronder de officiële trailer van Inheritance:

INHERITANCE Trailer (2020) Lily Collins, Simon Pegg Thriller Movie

Interessant artikel?

Plaats een reactie