Trailer: Lollipop Chainsaw, een cheerleader met een geheim

De schattige cheerleader Juliet Starling heeft een geheim, ze is eigenlijk een zombieslachter met een enorme kettingzaag. Pas op bij het kijken van deze superzoete trailer van Lollipop Chainsaw, het risico bestaat dat je de hele dag het deuntje ‘lollipop’ in je hoofd hebt.

Lollipop Chainsaw - Announcement Trailer (PS3, Xbox 360)

Juliet Starling Lollipop ChainsawLollipop Chainsaw is de ‘un-deadly’ verhaal over de schattige en dodelijke zombie-jager Juliet Starling en haar zoektocht om de oorsprong van een kolossale zombie-uitbraak bloot te leggen. Met een enorme brute kettingzaag in de hand maakt Juliet maakt gehakt van de hordes ondoden, maar al snel realiseert dit slechts het voorprogramma is voor een heel festival aan zombies, die vastbesloten zijn de sexy cheerleader met huid en haar op willen vreten.

Lollipop Chainsaw wordt geproduceerd door Grasshopper Manufacture (Shadows of the Damned), het bedrijf van gameontwikkelaar Suda51 (Goichi Suda). James Gunn (Super, Slither, Dawn of the Dead, Tromeo and Juliet) schrijft het script en Akira Yamoaka verzorgt de muziek. Warner Bros Interactive en Kadokawa Games brengen het spel in 2012 wereldwijd uit voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
fasj
fasj
11 jaren geleden

cool

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x