Macon Blair regisseert remake The Toxic Avenger

In december 2018 heeft Legendary Pictures bekend gemaakt dat ze de rechten hebben gewonnen om van de jaren 80 film The Toxic Avenger een remake te maken, met Lloyd Kaufman en Michael Herz als producers. Nu is ook bekend dat Macon Blair als regisseur plaats neemt, hij schrijft ook het script. Het wordt een familievriendelijke film, een soort van zelfde idee als de Toxic Crusaders.

Hij werd gepest, viel in een bak met chemisch afval en werd  The Toxic Avenger. De uit 1984 komische superheldenfilm krijgt een remake.

De cult classic was geregisseerd door Michael Herz en Lloyd Kaufman en uitgegeven door Troma Entertainment. Hun zijn bekend door B-films te financieren met campy verhalen en gruwelijk geweld. The Toxic Avenger deel 2 en 3 waren gemaakt als een film, Maken en realiseerde zich dat hij veelste veel film materiaal had voor een film dus, had daar twee films van gemaakt. Een derde onafhankelijke film was ook nog uitgekomen getiteld: Citizen Toxie: The Toxic Avenger IV. Daarbij kwam er ook een geanimeerde cartoon versie, Toxic Crusaders, met Toxie als de hoofdrolspeler met een team van gemuteerde helden die vechten tegen kwade aliens. De cartoonseries had geen lang leven, het werd snel gecanceld.

 

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie