Maggie Greene ook te zien in ‘The Walking Dead’ seizoen 3

WalkingDeadPoster

De laatste aflevering van seizoen twee van ‘The Walking Dead’ is net uitgezonden op Foxlife, maar velen van ons verlangen alweer naar seizoen drie van deze successerie. ‘The Walking Dead’ is een post-apocalyptische horrorserie, gebaseerd op de gelijknamige comicreeks van Robert Kirkman.

Eerder werd al bekend, dat twee belangrijke personages uit de comicserie, namelijk de Gouverneur en Michonne ook zullen verschijnen in seizoen drie. De Gouverneur zal fungeren als de gevaarlijke tegenhanger van Rick Grimes en vertolkt worden door David Morrisey. Michonne verscheen al als mythisch figuur met twee geketende zombies in de seizoensfinale van seizoen twee. Dit karakter zal gespeeld worden door Danai Gurira.

In seizoen twee komen Rick Grimes en zijn overlevers terecht op de boerderij van Hershel Greene, waar hij woont met zijn familie. Eén hiervan is zijn dochter Maggie Greene. Naarmate seizoen twee vordert, bloeit er een romantische relatie op tussen Maggie en Glenn.

Reeds is bekend geworden, dat Maggie Greene, gespeeld door Lauren Cohen, een vast lid is geworden van de cast van ‘The Walking Dead’. Dit betekent dat ze in seizoen drie van de serie nog vaker te zien zal zijn. Alleen is niet bekend voor hoe lang ze in de serie zal blijven. Want na de schokkende plotontwikkelingen in het tweede seizoen, is er niets met zekerheid te zeggen.

De opnames van seizoen drie van ‘The Walking Dead’ starten in mei. Foxlife heeft laten weten, dat ‘The Walking Dead’ seizoen drie in het najaar op deze zender uitgezonden zal worden.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie