Making a Halloween murderer: is Michael Myers onschuldig?

Volgens deze misdaad-mockumentary Making a Halloween Murderer, een mash-up van Halloween (2019) en Making a Murderer, van James Corden lijkt het er wel op. Afgelopen donderdag debuteerde Corden de parodie tijdens ´The Late Late Show With James Corden´.

In ‘Making a Halloween Murderer’ zit Michael Myers gevangen voor misdaden, waar hij 40 jaar geleden is voor gearresteerd, maar waarvan hij zegt dat hij die niet heeft gepleegd. De autoriteiten zijn ervan overtuigd dat ze de juiste man in hechtenis hebben, zelfs na een gesprek met zijn goede vriend Jason “The Voormeister” Voorhees. Maar uiteindelijk komt er nieuw DNA-bewijs dat de vermeende babysitter moordenaar vrijpleit.

Wat volgt is een blik uit Myers leven na de hechtenis, wat inhoudt dat hij weer in vorm wil komen, zijn nieuwe vriendin achtervolgt door het park en venijnig in zijn eigen verjaardagstaart steekt. Eerder over het hoofd gezien bewijsmateriaal (namelijk alle moorden gepleegd in de Halloween-sequels) plaatst hem uiteindelijk achter de tralies – maar met een beetje geluk, krijgt hij misschien nog een kans om zijn naam te zuiveren in Making a Halloween Murderer deel 2?

Making a 'Halloween' Murderer: Michael Myers
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 3

Het is niet de eerste keer dat Corden in een iconische filmrol is gestapt. In september van dit jaar parodieerde hij de nieuwe Predator-film die je hier kunt bekijken.

Wat vinden jullie? Is Michael Myers schuldig of onschuldig?

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie