Maneater-evolutie ‘Tiger Shark’ (DLC) nu gratis verkrijgbaar (PS4, Xbox en PC)

Maneater on Steam

Het is deze week Shark Week bij Discovery Channel en om dat te vieren is de eerste DLC Tiger Shark in de ShaRkPG Maneater nu gratis verkrijgbaar op PS4, Xbox en PC.

De DLC Tiger Shark skin wordt gezien als een nieuwe evolutie in Maneater, waarbij spelers kunnen transformeren in een tijgerhaai. Een tijgerhaai wordt vaak “de vuilnisbak uit de oceaan”, genoemd, omdat hij eigenlijk alles eet wat hij maar tegenkomt. De evolutie in het spel zorgt er dus ook voor dat je bijna alles kan eten en hierdoor verschillende voedingsstoffen binnenkrijgt, waardoor je weer groter en sterker wordt.

Een tijd geleden heb ik al over Maneater geschreven, in deze single player, open wereld shaRkPG speel jij een haai die zich voed met mensen, de wereld verkent en evolueert tot ver voorbij wat de natuur bedoelde. Maneater heeft een campagne met een volledig verhaal die de haai volgt terwijl hij wraak zoekt voor de moord op zijn moeder door “Scaly” Pete.

De Tiger Shark skin is nu gratis te downloaden op PS4 en Xbox One. Spelers die de game op de PC hebben hoeven alleen de game even te updaten. Binnenkort is Maneater (incl. DLC Tiger Shark) ook verkrijgbaar op Nintendo Switch. Pre-order nu!

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank Mulder
3 jaren geleden

Nice, net even gedownload en meteen weer even de game gespeeld. Blijft leuk!

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x