Maneater-evolutie ‘Tiger Shark’ (DLC) nu gratis verkrijgbaar (PS4, Xbox en PC)

Maneater on Steam

Het is deze week Shark Week bij Discovery Channel en om dat te vieren is de eerste DLC Tiger Shark in de ShaRkPG Maneater nu gratis verkrijgbaar op PS4, Xbox en PC.

De DLC Tiger Shark skin wordt gezien als een nieuwe evolutie in Maneater, waarbij spelers kunnen transformeren in een tijgerhaai. Een tijgerhaai wordt vaak “de vuilnisbak uit de oceaan”, genoemd, omdat hij eigenlijk alles eet wat hij maar tegenkomt. De evolutie in het spel zorgt er dus ook voor dat je bijna alles kan eten en hierdoor verschillende voedingsstoffen binnenkrijgt, waardoor je weer groter en sterker wordt.

Een tijd geleden heb ik al over Maneater geschreven, in deze single player, open wereld shaRkPG speel jij een haai die zich voed met mensen, de wereld verkent en evolueert tot ver voorbij wat de natuur bedoelde. Maneater heeft een campagne met een volledig verhaal die de haai volgt terwijl hij wraak zoekt voor de moord op zijn moeder door “Scaly” Pete.

De Tiger Shark skin is nu gratis te downloaden op PS4 en Xbox One. Spelers die de game op de PC hebben hoeven alleen de game even te updaten. Binnenkort is Maneater (incl. DLC Tiger Shark) ook verkrijgbaar op Nintendo Switch. Pre-order nu!

https://youtube.com/watch?v=r9wh6vkmM6M

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Maneater-evolutie ‘Tiger Shark’ (DLC) nu gratis verkrijgbaar (PS4, Xbox en PC)”

Plaats een reactie