In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Marihuana is dodelijk!

Killer WeedEn dit is geen advertentie van onze geweldige overheid, dit gaat over een Engelse zombieproductie. Een zwarte comedy in de stijl van 28 days later, maar met een stel slackers in de hoofdrol.

Trendy twintigers Mackie en Ollie leiden een ambitieloos leven op the Isle of Man, slijten hun dagen met joints roken en ruzie maken. Maar wanneer de oogst van hun eigen bodem gebruikers in zombies veranderd, neemt hun leven een dramatische verandering…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=os9f6riceJ0&hl=nl_NL&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hd=1]

Overigens staat op de site van KillerWeed te lezen dat de film een ondertoon van maatschappelijk problemen wil aankaarten; volwassen worden, verantwoording nemen voor je eigen acties en het doel om daadwerkelijk iets in je leven te bereiken.

Is het misschien dan toch gesponsord door een overheid? Desalnietemin is dit allemaal nog in concept en wachten ze op financiering voor deze film.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//