Nieuw personage doet intrede in The Walking Dead seizoen 3

In de USA is de laatste aflevering van ‘The Walking Dead’ seizoen twee inmiddels uitgezonden. Deze seizoensfinale trok historische kijkcijfers van negen miljoen kijkers. De Nederlandse fans zullen even geduld moeten hebben tot donderdag 29 maart. Dan zendt Foxlife namelijk de seizoensfinale uit. De ontwikkelingen rondom seizoen drie zijn al in volle gang. Eerder spraken we al over de komst van ‘De Gouverneur’. Deze rol zal vertolkt worden door David Morrisey (‘State of Play’).

Nu is ook bekend geworden, dat een ander interessant personage, afkomstig uit de comicserie, haar entree gaat maken, namelijk Michonne. Zij zal voor het eerst te zien zijn in de seizoensfinale van seizoen twee, waar ze in aanraking komt met Rick en zijn groep overlevers. Michonne is een heldin, die gewapend gaat met een Samurai zwaard en een stel geketende zombies. Ze heeft voor haarzelf moest uitvinden, hoe te overleven in de post-apocalyptische wereld. Naarmate seizoen drie vordert, zal Michonne een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de serie.

Vlak na de uitzending van de laatste episode heeft Robert Kirkman bekendgemaakt, welke actrice Michonne zal gaan spelen in de serie, namelijk Danai Gurira (‘Treme’). ‘Danai belichaamt werkelijk de macht en de kracht, die wij willen dat Michonne uitstraalt,’ noemt Kirkman, ‘Michonne is een erg complex karakter, die voor een hoop problemen heeft gestaan. Ze heeft een erg intrigerende persoonlijkheid.’ Onder andere door de populairiteit van Michonne, zou dit de doorbraak kunnen betekenen voor Gurira.Michonne Danai Gurira

Glen Mazzara (producent van ‘The Walking Dead’) geeft ook een aantal andere details vrij met betrekking tot seizoen drie. Naast de al eerder genoemde ‘Gouverneur’ en ‘ Michonne’ zullen ook andere nieuwe karakters verschijnen in seizoen drie van ‘The Walking Dead’. Wie dit precies zijn, is nog niet bekend. Daarnaast is Merle (Michael Rooker) zal terugkeren in seizoen drie.

Dit alles belooft veel goeds voor het komend seizoen van deze zombieserie. De opnames van ‘The Walking Dead’ seizoen drie starten in mei.

 

 

Interessant artikel?

10 gedachten over “Nieuw personage doet intrede in The Walking Dead seizoen 3”

 1. Ik heb Michonne eigenlijk nooit echt cool gevonden. Ze is voor mijn gevoel een beetje een onrealistisch personage, tussen al die andere personages die juist zo echt overkomen. Een soort warrior princess tussen de “gewone mensen”.

  Beantwoorden
 2. @ Sjors De producers hebben juist plannen om Michonne in seizoen 3 wat meer ‘down to earth’ te maken. In de seizoensfinale komt ze echt over als een mythisch personage. Maar hopelijk zetten de producenten hun plannen voort en wordt ze in seizoen 3 meer 1 van de mensen.

  @ Joshie Dan denk ik dat je je hart kunt ophalen. Het streven van Kirkman (zie een eerder artikel op deze site) is om van de comicserie een doorlopend verhaal te maken, dat nooit echt een einde heeft. De plannen zijn er om dit met de serie ook te doen. Wanneer dit idd gaat gebeuren, krijgen we nog wel zeker 8 seizoenen =)!

  Beantwoorden
 3. Persoonlijk vind ik Michonne een erg tof karakter in de comic. Ze is aan de ene kant inderdaad krachtig, maar vaak merk je dat dit maar een houding is. Ik ben erg benieuwd naar seizoen 3. Het meest irritante karakter in de serie vind ik Lori, de vrouw van Rick (Sarah Wayne Callies). Ik vond haar in Prison Break ook al zo zeurderig.

  Beantwoorden
 4. Vond Dale op een gegeven moment toch ook wel irri worden. Lori kan ik geen hoogte van krijgen(denk Rick ook niet hahaha). Daryl is wél cool. Vind Carl zo/zo… Glenn is een schatje en hij krijgt meer story als het goed is in seizoen 3..

  Beantwoorden

Plaats een reactie