Nieuw personage doet intrede in The Walking Dead seizoen 3

In de USA is de laatste aflevering van ‘The Walking Dead’ seizoen twee inmiddels uitgezonden. Deze seizoensfinale trok historische kijkcijfers van negen miljoen kijkers. De Nederlandse fans zullen even geduld moeten hebben tot donderdag 29 maart. Dan zendt Foxlife namelijk de seizoensfinale uit. De ontwikkelingen rondom seizoen drie zijn al in volle gang. Eerder spraken we al over de komst van ‘De Gouverneur’. Deze rol zal vertolkt worden door David Morrisey (‘State of Play’).

Nu is ook bekend geworden, dat een ander interessant personage, afkomstig uit de comicserie, haar entree gaat maken, namelijk Michonne. Zij zal voor het eerst te zien zijn in de seizoensfinale van seizoen twee, waar ze in aanraking komt met Rick en zijn groep overlevers. Michonne is een heldin, die gewapend gaat met een Samurai zwaard en een stel geketende zombies. Ze heeft voor haarzelf moest uitvinden, hoe te overleven in de post-apocalyptische wereld. Naarmate seizoen drie vordert, zal Michonne een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de serie.

Vlak na de uitzending van de laatste episode heeft Robert Kirkman bekendgemaakt, welke actrice Michonne zal gaan spelen in de serie, namelijk Danai Gurira (‘Treme’). ‘Danai belichaamt werkelijk de macht en de kracht, die wij willen dat Michonne uitstraalt,’ noemt Kirkman, ‘Michonne is een erg complex karakter, die voor een hoop problemen heeft gestaan. Ze heeft een erg intrigerende persoonlijkheid.’ Onder andere door de populairiteit van Michonne, zou dit de doorbraak kunnen betekenen voor Gurira.Michonne Danai Gurira

Glen Mazzara (producent van ‘The Walking Dead’) geeft ook een aantal andere details vrij met betrekking tot seizoen drie. Naast de al eerder genoemde ‘Gouverneur’ en ‘ Michonne’ zullen ook andere nieuwe karakters verschijnen in seizoen drie van ‘The Walking Dead’. Wie dit precies zijn, is nog niet bekend. Daarnaast is Merle (Michael Rooker) zal terugkeren in seizoen drie.

Dit alles belooft veel goeds voor het komend seizoen van deze zombieserie. De opnames van ‘The Walking Dead’ seizoen drie starten in mei.

 

 

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
10 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
11 jaren geleden

Ik heb Michonne eigenlijk nooit echt cool gevonden. Ze is voor mijn gevoel een beetje een onrealistisch personage, tussen al die andere personages die juist zo echt overkomen. Een soort warrior princess tussen de “gewone mensen”.

joshie
joshie
11 jaren geleden

walking dead is vet jonge van mij moge er nog 8 seizoene uit kome

Sjors
Sjors
11 jaren geleden
Antwoord aan  Miriam Verhaaf

Ik ben benieuwd 🙂 Zou mooi zijn als het ze lukt.

Lester Cornfield
Lester Cornfield
11 jaren geleden

Persoonlijk vind ik Michonne een erg tof karakter in de comic. Ze is aan de ene kant inderdaad krachtig, maar vaak merk je dat dit maar een houding is. Ik ben erg benieuwd naar seizoen 3. Het meest irritante karakter in de serie vind ik Lori, de vrouw van Rick (Sarah Wayne Callies). Ik vond haar in Prison Break ook al zo zeurderig.

Sjors
Sjors
11 jaren geleden
Antwoord aan  Lester Cornfield

Lori is idd wel irritant, maar wat mij betreft spant Carl de kroon, zowel in het stripboek als in de tv serie. Echt een kutjoch.

Sarah
Sarah
11 jaren geleden
Antwoord aan  Sjors

Dat vind ik nou ook. Echt echt echt irritant. Ik heb de comics nooit gelezen maar ik hoop dat ie snel in een zombie veranderd.

orlando
orlando
11 jaren geleden

ik irriteerde me ook aan dat kind

Judith
Judith
11 jaren geleden

Vond Dale op een gegeven moment toch ook wel irri worden. Lori kan ik geen hoogte van krijgen(denk Rick ook niet hahaha). Daryl is wél cool. Vind Carl zo/zo… Glenn is een schatje en hij krijgt meer story als het goed is in seizoen 3..

eef
eef
11 jaren geleden

Lekker belangrijk wie er zeurderig is ik vind het een toffe serie!

10
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x