Midnight Hour: Elke nacht korte horror bij ShortsTV

Deze maand is ShortsTV zender van de maand bij Ziggo en voor alle digitale abonnees gratis te bekijken via kanaal 125. Voor horrorliefhebbers is het een goed idee om rond middernacht naar deze zender te schakelen, dan is het Midnight Hour.
https://www.youtube.com/watch?v=J0Qqnsmiz1o
ShortsTV heeft ’s werelds grootste en beste collectie van korte films, uit Nederland en de hele wereld. Het is de enige zender volledig gewijd aan korte films. Van love-story, comedy, thriller tot horror. ShortsTV heeft films in alle genres; van Academy Award-winnaars tot aan bekroonde films van internationale filmfestivals. En ShortsTV neemt je mee in de wereld van de korte film. Je krijgt een exclusieve blik achter de schermen bij filmfestivals wereldwijd en je ontmoet de makers.

Midnight Hour

Elke nacht dus zijn er korte horrorfilm te zien en op vrijdag hebben ze een speciaal thema;
– 16 september: Make It Out Alive
– 23 september: Murder Must Foul
– 30 september: The Slashers

Midnight Hour - Shorts.tv

In Nederland is ShortsTV via Ziggo op kanaal 125 te ontvangen en in België via Telenet kanaal 314 (Vlaanderen) en 334 (Brussel).

Netflix & Chill teaser

Ook Nederlandse korte horrorfilms maken hun weg naar het wereldwijde tv-kanaal. Op dit moment loopt er een crowdfunding voor Netflix & Chill. Als het project succesvol wordt gefinancierd dan zal deze volgend jaar ook te zien zijn via ShortsTV. Check hieronder de teaser van Netflix & Chill:

https://www.youtube.com/watch?v=bsOFMcHAGJk

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie