‘Netflix & Chill’ wordt korte horrorfilm (als jij het steunt)

netflix and chill
Na maandenlang flirten en apps versturen, krijgt een jongen eindelijk het bericht waar hij op wachtte: het meisje van zijn dromen vraagt hem langs te komen. Haar ouders zijn een weekendje weg en ze heeft zin in Netflix & chill. Terwijl de avond vordert, beseft een jongen die dacht te scoren dat er iets heel anders op het spel staat dan zijn maagdelijkheid.

Wij worden altijd enthousiast van Nederlandse horrorprojecten, dus besteden graag aandacht aan crowdfundingcampagnes als deze. Het Cinecrowd-project ‘Netflix & Chill’ van regisseur Michael Middelkoop is een horrorkomedie over een avondje Netflix & Chill dat compleet uit de hand loopt. In de onderstaande introductievideo vertelt hij over het plan en zijn inspiratie:
https://vimeo.com/179169694
Filmmaker Michael Middelkoop haalt zijn inspiratie uit ‘Snackable content’:

Thema

We houden allemaal van diensten als Netflix. Of Youtube, of Spotify.
We kunnen er mee zien wat we willen en wanneer we willen.

Tegelijk zijn we er een beetje verslaafd aan geraakt. We willen alles on demand.
We zijn te ongeduldig om te wachten. We willen alles snel, kort en wanneer wij er zin in hebben.
We leven in een tijd waar ‘Snackable content’ een serieuze term is. En dat is best wel grappig.

Netflix & Chill serveert wat er gebeurt als iemand compleet in die verslaving door slaat.

Stijl

De term ‘Netflix & Chill’ is geboren op het internet en de film zal vol zitten met referenties naar memes, obscure pop-cultuur en genrefilms waarmee de makers zijn opgegroeid. We hopen gelijkgestemden te vinden die ons willen helpen om deze visie tot leven te brengen. En een mooie film terug te geven.

netflix-chill-plaatje-storyboard

Netflix & Chill crowdfunding

Netflix & Chill wordt een korte horrorkomedie over een filmavond op de bank om nooit te vergeten. Het scenario werd geschreven door Michael Middelkoop die de film eveneens zal regisseren. De film wordt geproduceerd door Umami Media.

Via ‘Pitchen op het Plein’ heeft de film als een klein startkapitaal en distributie via de Europe zender Shorts.tv geregeld, maar voorwaarde is wel dat ze de overige €5.000 ophalen via crowdfunding. Dus check snel Cinecrowd!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie