Monsterlijke badeendjes voor Halloween

Badeenden.. Inmiddels lijkt dit onschuldig plastic speelgoed niet weg te denken uit onze badkuip. Ze zijn schattig, klein en zeer herkenbaar door de iconische gele kleur. Ze zijn leuk om te krijgen, te geven, maar vooral om ze te verzamelen. Speciaal voor Halloween heeft TUBBZ een nieuw assortiment aan monsterlijke badeenden uitgebracht.

TUBBZ is een zeer verzamelbare serie popcultuurpersonages in eenden vorm! TUBBZ laat al jouw favoriete personages uit games, films, tv-programma’s en stripboeken tot leven komen als rubberen eenden. Fans van Universal monsters kunnen nu hun favoriete monster kopen in eenden vorm, waaronder: Dracula, Frankenstein’s monster, The Mummy en The Wolfman. Daarnaast heeft TUBBZ ook een aantal personages uit horrorklassiekers omgetoverd tot in badeenden, zoals Chucky, Pennywise the Clown, The Lost Boys, Gremlins, The Excorcist en nog veel meer.

De TUBBZ-eenden zijn ontworpen door Numskull Designs en gemaakt van duurzaam, hoogwaardig PVC. Deze verzamelbare eenden zijn 9 cm lang en worden geleverd in een display badkuip verpakking, die makkelijk gestapeld kan worden. Zo hou je makkelijk je verzameling bij elkaar!

All Scream for Halloween! TUBBZ Horror Collection!

Geef dus toe aan verleiding en grijp jezelf dit onmisbare verzamelfiguur. Op zoek naar het perfecte cadeau voor een vriend/vriendin voor Halloween? Kijk dan niet verder! Ga naar de JustGeek-website en koop voor €16,99 jouw favoriete personages in eendenvorm. Een speciale actie nu is: 2 voor de prijs van €30.

Ben jij een verzamelaar of heb jij ooit meegedaan aan een verzamelrage? Zo ja, laat het ons in de reacties weten!

Interessant artikel?

Plaats een reactie