Groot Monsters Ball met Halloween in Den Bosch

Het moet het grootste indoor Halloweenfeest van Europa worden; het Monsters Ball in de Brabanthallen van Den Bosch. Op 29 oktober zal daar alles omgetoverd worden naar een horrordecor gevuld met monsterhits en creepy costumes, waar dj’s hun tricks gebruiken voor treats. De organisatie verwacht dat er meer dan 12.000 partymummies, feestvampiers en discozombies op deze haunted rave afkomen om zichzelf kwijt te raken in deze gruwelijke nacht.

Wees niet bang, maar trek een freaky outfit aan en wordt één van hen. Laat het partymonster in je naar boven komen en verdwaal in een spannende, donkere wereld tot de zon op komt. Verstop je in het spookhuis, zoek je nieuwe vrouw in de Corpse Bride Neon City, rust even uit op het levensgrote kerkhof, laat je meeslepen door het lugubere live entertainment en geniet van de spooky sounds. De gigantische internationale Mainstage is niet het enige licht in de duister, je kunt ook nog rondspoken in meer dan 5 andere Dance area’s om alle geheime plekken ontdekken.

Uit de duisternis herrijzen namelijk een aantal geliefde partijen in het volle maanlicht. Creepen doe je niet alleen en dus komen Glow, 90’s NOW!, GirlsLoveDJs & BNN een afgehakt handje helpen. Daarbovenop is de behekste Techhouse area van grootse Nederlandse allure en brengt de Mainstage de bloedstollende internationale DJ top. Met Glow als partner opent Monsters Ball haar kerkers voor het betere Dubstep geweld en met 90’s Now! kunnen alle verdoemden hun jeugd herleven. Stap in het spookhuis van GirlsLoveDJs & BNN en wordt bezeten door de eclectische beats van de meest geliefde DJ’s van Nederland.

Halloween monsters ball den bosch
Van de heilige geesten hebben wij slechts een aantal acts kunnen ontfutselen die verdeeld zijn over de verschillende stages. Zij die het heidense geweld gaan pompen, willen we je natuurlijk niet onthouden. Namen als Calvin Harris (UK), Sander Kleinenberg, Audio Bullys (UK), The Opposites, The Partysquad, Bart Skils, The Joker (UK), Robin S (USA), Mightyfools, Dr. Lektroluv (BE), De Man Zonder Schaduw, Bassjackers en The Flexican werden ons ingefluisterd met de belofte op vele meer. De volledige line-up zal binnenkort gepresenteerd worden aan de onderwereld.

Kaarten voor het Monsters Ball kun je via de website of in een van de vele Primera winkels kopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Groot Monsters Ball met Halloween in Den Bosch”

Plaats een reactie