Moordlustige pop Chucky krijgt volgend jaar een tweede seizoen

Pop Chucky zit al klaar voor de opnames van seizoen 2
Pop Chucky zit al klaar voor de opnames van seizoen 2

Terwijl de Child’s Play-serie Chucky wekelijks wordt uitgezonden bij zender FOX, komt er fantastisch nieuws binnen uit Amerika: De serie krijgt volgend jaar een tweede seizoen!

“We zijn verheugd om aan de touwtjes te trekken van een tweede seizoen van de poppenkastchaos met Chucky”, zei uitvoerend producent Don Mancini in het persbericht. “Veel dank aan onze partners bij USA, SYFY en UCP voor hun ongelooflijke steun en begeleiding om Chucky naar het tv-scherm te brengen, groter dan ooit. En aan de fans stuurt Chucky zijn nog steeds onsterfelijke dank en zegt: ‘This isn’t over, not by a long shot. You better watch your backs in 2022!’‘”

Lees ook: Preview: Chucky – de eerste aflveringen van de Child’s Play-serie

De serie Chucky volgt op de reeks Child’s Play-films, hoewel je deze niet per se gezien hoeft te hebben. Mancini zou hebben gezegd dat hij met de serie het verhaal rond de moordlustige pop wil afsluiten, maar het lijkt er dus op dat de geest van Charles Lee Ray nog niet klaar is met het verhaal.

CHUCKY -- "Death by Misadventure" Episode 101 -- Pictured: (l-r) Zackary Arthur as Jake Wheeler, Chucky -- (Photo by: Steve Wilkie/SYFY)
“Altijd blijven lachen, wat er ook gebeurt”

De serie werd in Amerika uitgezonden op zowel Syfy als USA-Network en trok genoeg kijken om verder te gaan met een nieuw seizoen. De aflevering van seizoen 1 zijn allemaal rond de 45 minuten, maar de finale die vandaag in de VS wordt uitgezonden zal 90 minuten duren.

Chucky is elke donderdag om 22u00 te zien op FOX.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie