Morbius the Living Vampire uit Spider-Man krijgt eigen film

Burk Sharpless and Matt Sazama, schrijver van de laatste Power Rangers-film, hebben volgens Hollywood Reporter, het script net bij Sony afgeleverd. Dr. Michael Morbius “The Living Vampire” kwam voor het eerst is Spider-Man #101 voor.

Spider-Man is een Marvel-figuur, toch worden de films door een overeenkomst uit de vorige eeuw bij Sony ontwikkeld. Disney’s Marvel Studio ziet graag dat Spider-Man zich wel bij de rest van Stan Lee’s creaties voegt. Sony lijkt met het creeëren van deze spin-off graag nog flink wat jaren door te willen gaan met de onze spinnenvriend.

Dr. Michael Morbius heeft door een bloedziekte een vorm van vampirisme, in het begin vocht hij tegen Spider-Man en later streed hij zijn eigen strijd. In één van de verhalen is Morbius de zoon van Dracul en broer van Vlad Ţepeş, hij is dan wel een echte vampier, maar zet zich af tegen zijn instincten.

Interessant is het te weten dat scriptschrijvers Burk Sharpless and Matt Sazama ook verantwoordelijk zijn voor de tekst van Dracula Untold.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie