Mortal Kombat 1, 2 en 3 worden opnieuw uitgebracht

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft aangekondigd dat Mortal Kombat, Mortal Kombat 2 en Ultimate Mortal Kombat 3 in de nazomer opnieuw worden uitgegeven, dit keer voor Xbox LIVE, PlayStation Network en PC. De bundel zal de naam Mortal Kombat Arcade Kollection krijgen.

“We zijn erg blij dat eindelijk de eerste drie Mortal Kombat-games in een bundel opnieuw uit te kunnen brengen voor nieuwe, maar oud long-time fans,” zegt Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios. “Met de uitgave van Mortal Kombat 9 en zijn terugkeer naar de 2D gameplay, hebben spelers gevraagd naar de klassieke titels en we zijn blij deze te kunnen leveren.”

Deze heruitgave is een samenwerking tussen Other Ocean en NetherRealm studios, de Mortal Kombat Arcade Kollection biedt fans de kans de games in hun originele arcade stijl te spelen met al hun favoriete karakters, fatalities en omgevingen opnieuw te ontdekken net als het herbeleven van sommige van de franchise meest memorabele geheimen. Bovendien bevat deze nieuwe collectie de mogelijkheid om online te spelen en zullen er leaderboards, achievements en trophies aanwezig zijn.

De Mortal Kombat Arcade Kollection komt zal aan het eind van de zomer verschijnen voor 800 Microsoft points of €7.99 op het PlayStation Network en PC.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Mortal Kombat 1, 2 en 3 worden opnieuw uitgebracht”

  1. Voor die prijs denk ik dat ik het ook maar aanschaf. Vroeger veel gespeeld (vooral deel drie) maar nooit zelf in m’n bezit gehad.

    Beantwoorden

Plaats een reactie