In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Het verhaal van Freddy Krueger in Mortal Kombat 9: Trailer

freddy krueger - mortal kombat 9Een tijdje terug kondigden we het al aan, de nachtmerrie van Elmstreet is nu beschikbaar als extra downloable karakter voor Mortal Kombat 9. Warner Bros heeft ter ere van de komst van Freddy Krueger naar het brute vechtspel een story en gameplaytrailer vrijgegeven, wat doet Freddy in Mortal Kombat, is de hoofdrolspeler uit Nightmare on Elmstreet eigenlijk wel Mortal?

Freddy Krueger is nu verkrijgbaar met twee vlijmscherpe handschoenen om zich op de arcade ladder naar boven te vechten en heeft twee brute fatalities.

Beschikbaar op de Xbox 360 voor 400 Microsoft Punten of als onderdeel van de Microsoft Season Pass. En voor €3,95 op PlayStation Network of als onderdeel van de nieuw gereleasde “Mortal Kombat DLC Warrior Bundle” waar alle vier DLC karakters gekocht kunnen worden voor €11,25.

Mortal Kombat Freddy Krueger DLC Trailer

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

1 gedachte over “Het verhaal van Freddy Krueger in Mortal Kombat 9: Trailer”

Plaats een reactie

//