Mortal Kombat Arcade Kollection nu uit op PS3 en Xbox360

Compleet met Trophies/Achievements online modus en leaderboards kun je nu de klassiekers Mortal Kombat 1, 2 en 3 opnieuw spelen. Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag namelijk de Mortal Kombat Arcade Kollection uitgebracht op Xbox LIVE en volgt morgen op het Playstation Network.

Het is inmiddels bijna 20 jaar geleden dat Ed Boon en John Tobias bij Midway Games een bloederig vechtspel bedachten voor de arcades in speelhallen, al vrij snel werd het spel ook uitgebracht voor Sega Megadrive en Nintendo Entertainment System. In 1993 en 1995 volgden deel twee en drie, welke ook op arcades en diverse gameconsoles werden uitgebracht.

De volgende delen, waarvan deel 9 dit jaar, bevatten allen 3D-graphics en verschenen direct op de consoles, ze kwamen nooit in de arcadehallen terecht.

Voor €7.99 in de PlayStation Store of voor 800 Microsoft Points op XBox Live Arcade biedt Mortal Kombat Arcade Kollection de fans de eerste drie games uit de serie (Mortal Kombat, Mortal Kombat II en Ultimate Mortal Kombat 3) met online spelmogelijkheden, leaderboards, achievements/trophies en de mogelijkheid om de games te spelen in hun originele arcade opzet. De graphics zijn niet opgepoetst, lekker ouderwets geniet van de bloederige pixels dus.

Deze collectie is ontwikkeld door Other Ocean in samenwerking met NetherRealm Studios.

Mortal Kombat Kollection: Trailer

[update]De PlayStation Editie is onverwachten uitgesteld, het probleem zou inmiddels zijn opgelost en wij vermoeden dat de titel woendag 7 september in de PSN-store zal staan.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Als ik een Xbox 360 of PS3 had, zou ik het zeker spelen. Maar ja, dat gaat helaas niet… 🙁

Kevin
Kevin
12 jaren geleden

Hij is nog niet uit hoor, alleen in de Amerikaanse winkels!

petrolski
petrolski
12 jaren geleden

ik kan hem niet vinden in de playstation hoe kan je hem krijgen?

7
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x