Plek voor horroriconen in Mortal Kombat X?


De koning van de vechtgames komt terug, Mortal Kombat X verschijnt komende maand. Net als de vorige Mortal Kombat kan je het ook nu weer in 1 vs 1 opnemen met een breed arsenaal aan vechtstijlen, special attacks en de bekende Fatalities. De Energy Meter, voor het eerst geĂŻntroduceerd in het vorige deel zal wederom de spelers in staat stellen om gruwelijke X-Ray Moves uit te voeren.

Nieuw is dat deze game ook speelbaar zal zijn op iPhones, iPad, Android Phones en Tablets. De mobiele variant bevat naast de gevechten ook een aantal unieke combo’s die alleen via de app vrij te spelen zijn. Koop je de PlayStation 3/4, Xbox One/360 of Windows PC dan kun je de mobiele versie ‘unlocken’ en die vrijgespeelde content op beide platformen gebruiken.

In Mortal Kombat 9 had Freddy Kreuger een gastoptreden en het internet speculeert nu volop naar zijn opvolger. En Ed Boon jaagd dit op zijn twitter-account aan door foto’s de delen van Predator en Jason.

Welke horroricoon zie jij het liefst in Mortal Kombat?

Frank Mulder
Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten.

Plaats een reactie