Griezelen met het hele gezin 3: Movie Park Horror Fest

Size does matter! Hoe groter het Halloweenfeest, hoe beter! Voor een familieverpakking horror ga je naar:

Movie Park (Duitsland)

Je moet even de grens over, maar dan heb je ook wat. Het Halloween Horror Fest in het Movie Park is absoluut het grootste Halloweenfeest van Europa. Sinds 7 oktober dwalen er elk weekend meer dan 250 monsters over de straten van het Movie Park.

Overdag zijn er voor kleinere kinderen traditionele Halloweenactiviteiten zoals pompoenen snijden, Trick-or-Treat en schminken. Na 18:00 begint het echte Halloween Horror Fest, dit is ongeschikt voor kinderen onder de 12.

Er zijn op het Halloween Horror Fest vier Horror Labyrinten: de Baboo Twister Club, de Deathpital (16+), de Panic Zone (16+) en Paranormal Activity (16+). Dat laatste is een spookhuis gebaseerd op de Paranormal Activity films.

Ook zijn er diverse Scare Zones waar je belaagd wordt door monsters en zombies. En de High Fall Tower wordt de Terror Tower; 60 meter naar beneden vallen, was nog nooit zo eng!

De Bloody Monster Battle is een van de shows die je tijdens Halloween Horror Fest kunt aanschouwen “een muzikale strijd op de meest gruwelijke wijze, doorspekt met rock- en pophits” aldus het Movie park, gewoon HGT dus: Horror’s Got Talent.

Als je naar het Halloween Horror Fest gaat kun je beter niet je mooiste outfit aantrekken. Met 200 liter kunstbloed en 300 geamputeerde ledematen is de kans op vlekken groot, en we weten allemaal hoe moeilijk die eruit gaan (Out, damned spot!). Een gasmasker is trouwens ook geen overbodige luxe, naar alle verwachting wordt er dit jaar zo’n 4000 kilo gas gebruikt voor horroreffecten.

Hét Oktoberfest voor de horrorfans is begonnen op 7 oktober. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag én zondag 31 oktober kan er gegriezeld worden. De laatste twee Halloweendagen zijn zo populair dat kaarten hiervoor alleen in de voorverkoop verkrijgbaar zijn. Volwassenen mogen geen kostuum of masker dragen.
Meer informatie op: halloween-horror-feest.nl

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Andries
Andries
12 jaren geleden

Het schijnt dit jaar tegen te vallen, al meerdere slechte verhalen gehoord, niet eng en over de top enzo

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x