Schokkend nieuws omtrent Mr. Horror’s Halloween Horrorshow

Dat is jammer! De spreekwoordelijke kogel is door de kerk: de landelijke Mr. Horror’s Halloween Horrorshow gaat dit jaar niet door. Het jaarlijkse evenement -waar veel horrorliefhebbers toch echt wel naar uitkijken- kan niet de hoge kwaliteit die de films die normaliter in het programma zitten, garanderen. Daardoor hebben Mr. Horror Jan Doense en de Nederlandse bioscoop Kinepolis besloten het evenement niet landelijk door te laten gaan.

Mr. Horror's Halloween Horrorshow
…gaat niet door.

Dit trieste nieuws is te lezen op de Facebook-pagina van de Halloween Horrorshow. Maar dat wil niet zeggen dat er helemaal geen Halloween Horrorshow is. Jan is zich zeker bewust van de teleurstelling onder de fans, dat hij toch besloten heeft om het op zeer kleine schaal door te laten gaan. Op één locatie in Utrecht, bij het Louis Hartlooper Complex, gaat het zaterdag 28 oktober toch door. De films die op het programma staan zijn nog niet bekend, maar zodra we meer weten, lees je het hier.

Helaas vinden er dit jaar geen HALLOWEEN HORROR SHOWS door het hele land plaats, omdat het aanbod van nieuwe, kwalitatief geschikte én beschikbare horrorfilms met Nederlandse ondertitels te wensen overliet. Daarom is in goed overleg besloten dat onze vaste partner Kinepolis dit jaar overslaat.
Maar Mr. Horror wil de die-hard fans die hun Halloween outfits al hadden aangeschaft niet in de kou laten staan. Daarom zijn we heel blij dat het Louis Hartlooper Complex dit jaar onze exclusieve partner wil zijn voor een programma met meer edgy, cult-achtige titels dan gewoonlijk.

Aan de ene kant is dit goed nieuws, het evenement gaat tóch door. Aan de andere kant betekent dit dat het een programma echt voor de die-hards is. Niet de nieuwste films, maar een selecte greep uit den Oude Doosch. Denk aan een mooie wijn; ontzettend goed en lekker, maar wat ouder. En je moet ervoor naar het midden van het land reizen. Helaas is het nèt iets te ver voor mij om het met een middernachtelijk bezoekje te vereren. Ik ga het lekker kleinschalig zelf vieren, gewoon lekker thuis met de familie en een filmpje of twee/drie.

Halloween Horror Show 2022
De programmering van 2022

Wat ga jij doen; woon je in de buurt en ga je lekker de traditie voortzetten in je meest angstaanjagende pak, of blijf jij lekker thuis achter je kussen of onder je deken de aller engste films kijken? En als jij de horrornacht zou mogen organiseren, welke films zouden er dan op jouw lijstje staan?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Schokkend nieuws omtrent Mr. Horror’s Halloween Horrorshow”

Plaats een reactie