Schokkend nieuws omtrent Mr. Horror’s Halloween Horrorshow

Dat is jammer! De spreekwoordelijke kogel is door de kerk: de landelijke Mr. Horror’s Halloween Horrorshow gaat dit jaar niet door. Het jaarlijkse evenement -waar veel horrorliefhebbers toch echt wel naar uitkijken- kan niet de hoge kwaliteit die de films die normaliter in het programma zitten, garanderen. Daardoor hebben Mr. Horror Jan Doense en de Nederlandse bioscoop Kinepolis besloten het evenement niet landelijk door te laten gaan.

Mr. Horror's Halloween Horrorshow
…gaat niet door.

Dit trieste nieuws is te lezen op de Facebook-pagina van de Halloween Horrorshow. Maar dat wil niet zeggen dat er helemaal geen Halloween Horrorshow is. Jan is zich zeker bewust van de teleurstelling onder de fans, dat hij toch besloten heeft om het op zeer kleine schaal door te laten gaan. Op één locatie in Utrecht, bij het Louis Hartlooper Complex, gaat het zaterdag 28 oktober toch door. De films die op het programma staan zijn nog niet bekend, maar zodra we meer weten, lees je het hier.

Helaas vinden er dit jaar geen HALLOWEEN HORROR SHOWS door het hele land plaats, omdat het aanbod van nieuwe, kwalitatief geschikte én beschikbare horrorfilms met Nederlandse ondertitels te wensen overliet. Daarom is in goed overleg besloten dat onze vaste partner Kinepolis dit jaar overslaat.
Maar Mr. Horror wil de die-hard fans die hun Halloween outfits al hadden aangeschaft niet in de kou laten staan. Daarom zijn we heel blij dat het Louis Hartlooper Complex dit jaar onze exclusieve partner wil zijn voor een programma met meer edgy, cult-achtige titels dan gewoonlijk.

Aan de ene kant is dit goed nieuws, het evenement gaat tóch door. Aan de andere kant betekent dit dat het een programma echt voor de die-hards is. Niet de nieuwste films, maar een selecte greep uit den Oude Doosch. Denk aan een mooie wijn; ontzettend goed en lekker, maar wat ouder. En je moet ervoor naar het midden van het land reizen. Helaas is het nèt iets te ver voor mij om het met een middernachtelijk bezoekje te vereren. Ik ga het lekker kleinschalig zelf vieren, gewoon lekker thuis met de familie en een filmpje of twee/drie.

Halloween Horror Show 2022
De programmering van 2022

Wat ga jij doen; woon je in de buurt en ga je lekker de traditie voortzetten in je meest angstaanjagende pak, of blijf jij lekker thuis achter je kussen of onder je deken de aller engste films kijken? En als jij de horrornacht zou mogen organiseren, welke films zouden er dan op jouw lijstje staan?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dave
Dave
1 maand geleden

Gaat wel door in Utrecht dus top, daar gaan we gewoon heen, filmpje in je post is van 2022. Wel benieuwd welke films we gaan zien

Slasher_Dave
Slasher_Dave
1 maand geleden
Antwoord aan  Sander

Helemaal prima natuurlijk, al blij dat het toch nog doorgaat dit jaar. Films inmiddels wel bekend zag ik in een andere post dus helemaal top 😁

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x