MTV koopt horror-comedyserie Death Valley

Death Valley richt zich op de speciale tak van de Los Angeles Police Department – bekend als de Undead Task Force – dat zombies, vampieren en weerwolven in de San Fernando Valley. De muziekzender MTV stapt langzaam over van ‘real-life’ naar ‘scripted’ en met muziek heeft het al een tijdje niets meer te doen.

Terwijl wetenschappers verwoed zoeken naar een antwoord op wat de oorzaak van de uitbraak, is het Undead Task Force verantwoordelijk voor het uitroeien van deze monsters, of op zijn minst zorgen dat ze de vallei niet uitkomen. Een gedurfde cameraploeg maakt een documentaire over de geplaagde San Fernando Valley, de wetenschappers en het Undead Task Force.

In de serie Death Valley, dat afwisselt tussen humor en horror, spelen sterren als Caity Lotz (Mad Men), Tania Raymonde (Lost) en Charlie Sanders (Funny or Die The Big Dog) met een productieteam van Austin lezen, Julie Kellman Eric Weinberg,n Tim Healy en Tony DiBari.

death valley mtvWanneer deze serie, die mij heel erg doet denken aan Men In Black, uitgezonden gaat worden is nog niet bekend, ook van de eerder aangekondigde remake van de serie Teen Wolf zijn nog geen verdere details.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie