Samen zombies slachten in Dead Rising 2

Er is slechts één ding leuker dan zombies afslachten, dat is samen zombies afslachten. Van de multiplayer modus in Dead Rising 2 kunnen we dan ook veel verwachten. Het bevat zowel een coöp als een competitieve modus.dead rising 2 - multiplayer

Chuck en Chuck

In de coöperatieve modus kan het gehele spel (online) samen gespeeld worden, er is geen enkel verschil met de single modus. De tweede speler kan zelfs het spel verlaten, terwijl de hoofdspeler gewoon verder speelt.

De lol van de coöperatieve modus zal zitten in de delen van het spel die alleen onmogelijk lijken en natuurlijk het samenspel. Verdere details over deze modus zullen komende maanden bekend worden.

Terror is reality

De compititieve modus is wel offline speelbaar en speelt zich af in de spelshow ‘Terror is reality’. De deelnemers spelen 4 rondes: Ramster Ball, Headache, Pounds of Flesh en Slidecycles.

Met Ramster Ball wordt de speler in een grote stalen bal gestopt en in een soort flipperkast omgeving punten moet proberen te scoren.
Bij Headache moet de speler in het midden van het speelveld een hoofddeksel halen met een stel blenders erop, waarna in de rest van het veld zombies mogen worden gepureerd. De blenders gaan slechts een beperkte tijd mee, dus zal de speler een nieuw hoofddeksel moeten halen.
Pounds of Flesh is een stuk simpeler dan de bovenstaande. Met een gewei op je kop moet je rondjes rennen en zoveel mogelijk kilo aan zombievlees verzamelen.
De finale is het simpelst en het bruuts van allen, in Slidecycles mag je op een motor waaraan kettingzagen zijn gemonteerd rondjes scheuren in een arena vol met zombies.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie