NBC komt met dramaserie ‘Grimm; Once upon a crime’

NBC dramaserie Grimm

Herinner je de sprookjes die je verteld werden voor het slapen gaan?
Dit waren geen sprookjes, dit zijn waarschuwingen.

Detective Nick Burkhardt dacht dat hij geschikt was voor het zware werk bij de afdeling moordzaken in Portland, Oregon. En dat gaat prima … tot hij dingen begint te zien die hij niet kan verklaren, zo ziet hij een prachtige vrouw plotseling veranderen in een lelijke heks of ziet hij een normale man aan voor een gemene trol. Nick Burkhardt begint aan zichzelf te twijfelen, maar een bezoek aan zijn nog enig levende familielid komt hij achter de waarheid van zijn visioenen: hij is een afstammeling van een oud jagersras, de Grimms, dat eeuwenlang de wereld behoed voor bovennatuurlijke wezens.

Nu hij weet wie hij is en wat hij kan, zet hij zijn nieuwe skills in bij het oplossen van misdaden. Zijn partner vermoedt dat er iets met Nick aan de hand is, maar wat blijft hem onduidelijk. Bij een paar ingewikkelde zaken krijgt Nick hulp uit onverwachte hoek van de aardige Monroe een aardige man, maar hij blijkt de grote boze wolf in dit sprookje.

De dramaserie Grimm; Once upon a crime, een combinatie van een grimmig sprookje met een politieserie, komt van de producenten van Buffy, Angel en National Treasure: David Greenwalt en Jim Kouf.

Grimm - Season 1 Trailer

NBC zal de serie Grimm in het najaar gaan uitzenden. De cast bestaat uit David Giuntoli (Nick Burkhardt), Russell Hornsby (Hank Griffin), Bitsie Tulloch (Juliette Silverton), Silas Weir Mitchell (Eddy Munroe), Sasha Roiz (Captain Renard) en Reggie Lee (Sgt. Wu).

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
12 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Ziet er op zich wel boeiend uit en het verhaal klinkt wel goed. Anderzijds voorspelt “From the executive producers of Buffy & Angel” wat mij betreft weinig goeds. Maar ik zal het zeker een kans geven.

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Erg succesvol zeker, maar ik vond het geen geweldige serie. Dit ziet er echter beter uit.

Lester Cornfield
Lester Cornfield
12 jaren geleden

Dit geeft mij een net-niet gevoel. Volgens mij een serie voor het Charmed, Buffy e.d. publiek. Maar ga het zeker eens kijken om te zien of vooroordelen juist zijn.

Mina
Mina
11 jaren geleden

Sorry hoor, maar Grimm is geen dramaserie. Het is fantasy, scifi en horror. Trouwens erg leuke serie Grimm. Ik wacht met spanning op aflvering 5 en 6. 🙂

Mina
Mina
11 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Okay, ik associeer drama altijd met gejank 😛 My bad 🙂

Mina
Mina
11 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Ja ik vind van wel, het is niet geniaal ofzo. Maar wel erg vermakelijk 🙂

Robbert
Robbert
11 jaren geleden

Ik zal dat genrepurisme nooit begrijpen…

Robbert
Robbert
11 jaren geleden
Antwoord aan  Robbert

..en wat is er precies mis met persoonlijke ontwikkelingen en onderlinge relaties? Draait daar niet heel het leven om? Horror is niet alleen een genre maar ook een gevoel, en zonder fatsoenlijk drama dus ook geen fatsoenlijke horror. Tenzij je de mening bent toegedaan dat horror niet meer is dan gore en monstertjes natuurlijk…

Rob de Jager
Rob de Jager
11 jaren geleden

Waar staat dat er iets mis is?

12
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x