Home Tags Grimm

Alles over: Grimm

Grimm is een dramareeks die geïnspireerd is op de sprookjes van de gebroeders Grimm. Sprookjes waren oorspronkelijk geen lieve verhaaltjes, maar griezelige verhalen die dienden als waarschuwing.

Halloween op Netflix (en nieuwe Stranger Things 2 trailer)

In de Halloween-maand oktober heeft Netflix veel te bieden voor horrorliefhebbers: Stranger Things seizoen 2, twee Stephen King-verfilmingen, Mindhunter, Slasher, Grimm, ect

NBC-serie Grimm krijgt derde seizoen

de Amerikaanse tv-zender NBC heeft aangekondigd dat de tv-serie Grimm met de opnames van seizoen 3 mag beginnen.
Grimm serie

RTL 5 stopt plotseling (tijdelijk) met tv-serie Grimm

Veel kijkers uitten vandaag - 28 maart - hun frustraties dat er bij RTL 5 geen afleveringen van Grimm werden uitgezonden, maar het programma Gênante Lijven.

RTL5 is toch gevallen voor de charmes van Grimm

RTL5 heeft haar donderdagavond omgedoopt tot horroravond met vanaf 3 januari een dubbele aflevering van Grimm en een aflevering American Horror Story

Interviews met cast en crew tv-serie Grimm

Grimm is een dramareeks die geïnspireerd is op de sprookjes van de gebroeders Grimm. De succesvolle serie wordt overal uitgezonden, behalve in Nederland..

Duistere misdaadreeks Grimm krijgt tweede seizoen

De Amerikaanse zender NBC heeft besloten om de duistere misdaadreeks Grimm, gebaseerd op de bekende sprookjes, een tweede seizoen te geven.
NBC dramaserie Grimm

NBC komt met dramaserie ‘Grimm; Once upon a crime’

Grimm; Once upon a crime is een dramaserie waarin sprookjes gecombineerd worden met politiewerk van de makers van Buffy en Angel.