Eerste beelden Nederlandse Netflix Original ‘Ares’!

Vandaag heeft Netflix de eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe Nederlandse psychologische horrorserie Ares. Nederland groeit enorm in het horrorgenre en deze achtdelige serie zou wel eens een hit kunnen worden.

Rosa en Jacob zijn beste vrienden en beste vrienden doen alles samen. Ze krijgen beide een uitnodiging om bij een geheime studentengenootschap in hartje Amsterdam te komen. Het heeft vele voordelen om bij de genootschap te komen. Rijkdom en macht zijn de sleutelwoorden van de genootschap. Rosa en Jacob laten de kans niet schieten en willen lid worden. Wanneer je rijkdom en macht niet door hard werken verkrijgt, kan je er een prijskaartje aan verwachten en dit prijskaartje is nogal demonisch hoog.


Jade Olieberg (Rosa) en Tobias Kersloot (Jacob) spelen de hoofdrol in Ares. Andere rollen zijn weggelegd voor Lisa Smit, Robin Boissevain, Frieda Barnhard en Rifka Lodeizen.
Michiel ten Horn en Giancarlo Sanchez hebben ”Ares” geregisseerd. Het script is geschreven door het team wat geleid werd door Micheal Leendertse.

Ik kreeg na het bekijken van de teaser trailer, een flashback naar de ontgroeningscene van de Nederlandse film “De soldaat van Oranje’’, de Amerikaanse film ‘’ The Skulls” met Joshua Jackson en de film ‘’ From Hell’’ met Johnny Depp. De teaser doet zijn naam eer aan, ze laten nog niet veel zien. Desalniettemin de spanning is goed te proeven en is de teaser veelbelovend.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Het is geweldig dat het een Nederlandse Netflix Orginal is en hopelijk volgen er nog meer. Vanaf 17 januari 2020 is ‘Ares’, de achtdelige psychologische horrorserie, op Netflix te zien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie